Gönderen Konu: Verso teyp sorunu yardım lütfen  (Okunma sayısı 3841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Verso teyp sorunu yardım lütfen
« : Ekim 29, 2016, 23:16:11 »
Herkese iyi forumlar arkadaşlar dün verso sahibi oldum bundan önceki aracım 2006 model seat cordobaydı verso da anlam veremediğim bazı sorunlar var ilk önce teypden başlamalıyım arac calısmazken teyp calısmıyor bunun bir ayarı vs varmıdır vede müzik kalitesi toyotadan beklenmeyecek kadar kötü bunun bas tiz ayarlarını nerden yapabiliriz açıkçası verso bu yönden beni hayal kırıklığına uğrattı bu konuda yardumlarınızı bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

Verso teyp sorunu yardım lütfen
« : Ekim 29, 2016, 23:16:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: Verso teyp sorunu yardım lütfen
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2016, 10:42:43 »
kontak anahtarini cok hafif cevirince teyp ve ve diger yerler devreye girer. bas tiz ayari icin setup dugmesine basmaniz yeterli gerisini menuyu takip ederek goruyorsunuz
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Ekim 30, 2016, 11:31:38 »

kontak anahtarini cok hafif cevirince teyp ve ve diger yerler devreye girer. bas tiz ayari icin setup dugmesine basmaniz yeterli gerisini menuyu takip ederek goruyorsunuz

Yorumun üçün tskkr ederim fakat o dedıgınden Özellikler maalesef yok arac start stoplu vede teypde bas tiz ayar yeri yok zaten bu konuyu açma nedenimde bu sizin dediğiniz gibi olsa zaten buraya bu konuyu açmak saçma olurdu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 30, 2016, 16:07:16 »
Beyfendi start stopluda ayni mantik.
Anahtari yerine taktiniz düğmeye 1 kere basinca teyp calisir.2.sefer bastığınızda gösterge açılır. Bu konumda teyp hala çalışır.
3.düğmeye bastığınızda kapanir.bu sekilde anahtari cikartirsiniz.
Düğmeye 1 veya 2 kere bastığınızda anahtari çıkaramazsiniz.Normal kontakt anahtari gibk düğme ile yapiyorsunuz.Ama debriyaja basmayacaksiniz.Basarsaniz arac marş yapar.
Teyp ayarlarida sağ taraftaki tusa basarsaniz.bas trip bal fad ayarları var.aman aman birsey beklemeyin.ben onceki aracim elegantin 4 hoparlör ü nu alpine coaxiyel ile degistirdim.önler 16 cm arkalar 13 cm.
Teyp değişmedi gi surece cok sey değişmiyor.
Ayni teybin sag tusuna basili tutarsaniz teybin ekran ışığını kapatiyor gece iyi oluyor.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Ekim 30, 2016, 22:13:43 »
Evet Tuncay bey aynen dedıgınız gibi oluyo bugun ugrastım yaptım keske mesajınızı daha önce okumuş olsaydım neysekı olayı çözdük bas tiz ayarlarını da yaptım ama sonuç hüsran Toyota gibi bir firmadan beklemediğim bir özellik bu müzik tesisatı resmen hüsran 10 üzerinden puan ver deseler benim puanim 0 yada 1 olurdu Toyota kalitesine yakıştıramadım.  Bu arada ön ve arkalara güzel bir kolon koyarak cözmeyi planlıyorum insallah dediğiniz gibi teyp kalitesiz değildir yoksa kolonlarda boşa alınmış olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 31, 2016, 09:40:53 »

Yorumun üçün tskkr ederim fakat o dedıgınden Özellikler maalesef yok arac start stoplu vede teypde bas tiz ayar yeri yok zaten bu konuyu açma nedenimde bu sizin dediğiniz gibi olsa zaten buraya bu konuyu açmak saçma olurdu
soru sorarken arac hakkinda daha detayli bi sekilde bilgi verseydiniz (start stoplu) bende ona gore cevap verirdim. 

tuncay beyin dediklerine ek olarak kaliteli bi ses almak istiyorsaniz orjinal hoplarlorleri degistirin. 2 takım coaxiel yada component hoparlör ve multimedya cihaza deck yani cevirici ve bir amfi baglarsaniz ses kalitesinde baya bir artis olacaktir.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Ekim 31, 2016, 21:28:58 »
soru sorarken arac hakkinda daha detayli bi sekilde bilgi verseydiniz (start stoplu) bende ona gore cevap verirdim. 

tuncay beyin dediklerine ek olarak kaliteli bi ses almak istiyorsaniz orjinal hoplarlorleri degistirin. 2 takım coaxiel yada component hoparlör ve multimedya cihaza deck yani cevirici ve bir amfi baglarsaniz ses kalitesinde baya bir artis olacaktir.
[/quote]

o konuda haklısınız hata bende daha anlaşılır bir bilgi vermem lazımdı , onun haricinde dedıgınız gibi detaylı bir sistem yerine öncelikle ön kısımdaki hoparlörleri çıkartıp bakacağım teyp beslemesi yüksekse inşallah düzgün 4 kolonla kurtarmayı hedefliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2016, 21:45:56 »
Beyfendi ayni şekilde bende hafif ses kalitesinde  iyileşme olur diye ön ve arka hoparloru alpine coaxial hoparlör alarak değiştim. Önler 16 cm arkalar 13 cm.
Hocam değişiklik oldumu derseniz hemen hemen ayni kaldi nerdeyse.
Şahsen tavsiye etmem.
Ama Eyüp beyin dediği gibi component alinip cevirici amplifikatör falan olursa belki.teybi iyi bir  double teyp ile degisirseniz ses bile değişebilir.
2011 d4d Corolla