Gönderen Konu: herkese selam arkadaslar  (Okunma sayısı 1158 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
herkese selam arkadaslar
« : Şubat 03, 2009, 21:15:20 »
yeni aldığım 1997 corolla xei' nin beygir gücünü bilmiyorum. ruhsatta 78 yazıyor ama kw mı yoksa beygir gücümü olduğuna emin değilim ? çoğu kimse 105 beygirdir diyor ama siz üstatlardan bilgi almak istedim. tabiiki 105 olmasını çok isterim. herkese selamlar.bilgi dönderseniz çok memnun olacağımı belirtirim.

iyi akşamlar

Toyota Club Türkiye

herkese selam arkadaslar
« : Şubat 03, 2009, 21:15:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: herkese selam arkadaslar
« Yanıtla #1 : Şubat 03, 2009, 21:17:46 »
aracınız 78 kw yani 105 hp.
Bu arada Tanışma bölümünde kendinizi tanıtmanızı rica ediyorum.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2009, 21:26:46 »
kusura bakmayın lütfen. telaş işte. kendi isteğim ve aramalarımla bulduğum ve tepetaklak aldığım bi araç.(ama aracım güzel buna inanıyorum). bu yüzden aceleciliğimi mazur görün.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2009, 21:36:00 »
Ayhan bey aramıza hoş geldiniz kazasız kullanmak dileğiyle aracınız ve kendiniz ile ilgili biraz bilgi verirseniz seviniriz kaça aldınız aracınızı?
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Şubat 03, 2009, 22:00:14 »
çok teşekkür ederim tebrik ve dileğiniz için sağolun. daha daha iyileri sizlere nasip olur inşallah.
31 yaşındayım ve erzincan myo otomotiv bölümü mezunuyum.kayseriliyim ve burda yaşıyorum.toyotaya yönelmeme sebep;biraz bilgim,biraz çevremdeki insanların bilgileriyle oldu.isabetli karar verdiğime emin oldum ama.araba pazarlarında temiz bir toyota bulamadım,çevremde de rastlamadım. en son 6 ay sonunda izmit te gördüm fotoğraflarından ve sahibinin açıklamlarından.tel ile aradım ve ordan tanıdık vasıtasıyla baktırdım.sonra ben gördüm ve bi kaç yere gösterdim.izmit toyota servisi dahil.fiyat olarak da 11,5 tl ye aldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Şubat 03, 2009, 22:06:15 »
yalnız tek kafama takılan şu oldu açıkcası:
alacağım zaman ruhsatta 78 bg yazıyordu.aracı kayseri plaka yazpmak için ruhsat değiştiğimde ise kw olarak yazılmış ve boş bırakılmış emniyet müdürlüğü tarafından. sonra toyotası olan arkadaşldan bilgi almak istedim.onlar 97-98 model toyotalar 105 beygir olur dediler.bi tarafta 78 bg, bi tarafta 105 beygir? 1kw=1,36 bg sanırsam. acaba ilk ruhsatta belirttiği 78 kw mıydı? bu konuda beni aydınlatırsanır inanın çok sevineceğim

selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 03, 2009, 22:10:53 »
ayhan bey 97ler 105 beygir, bu kasalarda 78 beygir model yok içiniz rahat olsun aracınız 105 beygir
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #7 : Şubat 03, 2009, 22:14:33 »
Ben 5 sene önce 13,500 liraya almıştım bu ae101 lerin fiyatları düşüyor artık :(
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #8 : Şubat 03, 2009, 22:21:18 »
merabalar Türkay Bey.hakkaten çok sevindirdiniz ve rahatlattınız beni gerçekten çok teşekkür ederim.valla içim soğudu;))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Şubat 03, 2009, 22:26:47 »
sayın Ali KOÇ,
kayseri de araba satışları, hele de toyota (altın değerinde) çok fahiş fiyatlarda seyrediyor. inanın temiz bir toyota (bu emsal modellerde) 13-14 lira civarı seyrediyo hala.dediğim gibi toyota altın gibi birşey. hiç düşmüyor fiyatları. ama ben bir öğretmenden aldım. kendisi makul bir fiyata 2006 model toyota sol bulmuş, kaçırmak istemediğinden bendeki aracı biran önce paraya dönüştürmek için sattı. ben de toyoya sol u alırken yanındaydım. bana sattı ve aradan 0,5 saat geçtikten sonra sol u aldı.kısacası hala belirttiğiniz fiyatlarda.benimkisi tesadüf oldu gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2009, 15:01:42 »
ama sahibinden com da takip ediyorum sürekli genel bi düşüş var yinede satmak istesem 13.500 zor satarım herhalde
96 corolla xei