0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ooo maşallah Mustafa hocam, Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın her daim inşallah Avensiste olmayıp civic te olan şeyleri yazarsanız bizlere de yeni yapacak şeyler çıkar
Vallahi @Murat Köse (28015) hocam benim araç 2006 idi en basiti hız sabitleyici ,zenon far, far yıkama vs yoktu bu araçta var.Özellikle eşim için geçtim bu araca otomatik olması ve vites geçişlerini hissettirmemesi ayrı bir güzellik. Ama yalıtım konusu biraz zayıf 2006 model araçta davlumbaz var iken bunda o kadar kaliteli değil.
Far yıkama bende var ama hiç kullanmadım Otomatik vites hiç kullanmadım ama güzeldir herhalde yorucu olmaz, özellikle şehir içi trafikte Ben honda arabalarda iç görsel kısımları seviyorum ışıl ışıl cıvıl cıvıl maşallah güle güle kullanın
Yanlış anlamayın vitesi hissedeceksin teorisi bence hikaye otomatik gerçekten nimetmiş bunu anladım hele de kalabalık trafikte Teşekkür ederim allah razı olsun kazasız belasız sürüşler hepimize...
İyi günlerde kullanın hayırlı olsun avensise göre biraz daha seri hondalar.Otomatikleride çok iyi alışinca bir daha manuele binmek istemiyor insan.Tapatalkla gönderildi
Hayırlı olsun Mustafa hocam, otomatik kullandıktan sonra debriyaj hammallıkmış diyerek üzülür insan, aynı lpg taktırdıktan sonra daha önce niye taktırmamışım demek gibi. Güle güle kullanın.
değerli forum dostlarım toyota avensis aracımdan bir başka japon olan 2011 honda civic premium 30 bin km de otomatik bir araca geçiş yaptım. Gönül yine otomatik avensis almak niyetinde idi fakat bir türlü anlaşamadım satıcı arkadaşlarla.Bazı yönlerden avensis i arasamda bu araçtanda şimdilik memnun olduğumu belirtmek isterim.Forumu gene kullanmaya devam edeceğim ki buradaki ortam aile ortamı gibi. Bilgiler paylaştıkça çoğalır. Çok şey öğrendim sayenizde.Allah herkesin gönlüne göre versin daha iyiler sizlere nasip olsun inşaAllah...
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanın. çok iyi bir tercih olmuş. piyasası isminden dolayı fazla hondanın. ama şık araç.