0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah çok güzel ve pratik bir çözüm ve anlatım. Elinize emeğinize sağlık Ses çıkışı olarak dandik bir oyuncak yada bozuk bir park sensörü gibi birşey de kullanılabilir farklı sesler için
beğendiğinize sevindim,ben teşekkür ederim.
Eğer bu uyarıda sizi kesmez ise kornaya da bağlanabilir burada bir komşu var adam alarm açma kapanmasını kornaya bağlamış her açıp kapamada korna çalıyor Benim arabada bu uyarı sistemi var ama esas sıkıntı içerdeki açık bırakılan ışıklar için çözümü yok. Bu yüzden akü bitirmişliğim var
O korna çalma 2008 Transit kamyonetlerde mevcut
Ule Yaşar hakket araba öyle bir araba büyük ticari ama hiç arabadan anlamadığım için marka model bilmiyorum Demek orjinal o şekilde ha, bende adama küfrediyorum gece gece korna basıyor diye
Bi arkadaş köy okuluna odun kömür gidecek sen bırak işim yoğun dedi aracıda yeni almış. Orda öğrendim kapıları kilitledim korna çalınca Arap şakaları gibi havaya sıçradım.
Ben de az kalsın bitiriyordum.basitçe çözüm bulamaz mıyız acaba? Atıyorum 2 saat sayabilen röle olacsak.2 saat sonunda kapatacak
Aliexpresste var
2 saat mi ?? Yahu 2-3 dakikada duymayan adam 2 saatte nasıl duyacak ))Selamlar
E zaten kesiyor radyoyu tavan aydınlatmalarda LED kapanmasada bir şey çekmez.Ben bir keresinde tavan aydınlatmaları 1 yada gün açık bırakmışım bir şeyi etkilemediki ki o zamanlar aydınlatmalarda akkor flamanlı ampul idi.Talat hoca çin lafını duyunca hemen kulakları dikiyor :)Toyota yakında alacak arabayı elinden sen japon'u Çin'e çevirdin diye