Gönderen Konu: Anfi  (Okunma sayısı 1770 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Anfi
« : Şubat 03, 2009, 20:19:55 »
Selamlar...
Sesi çok açtığım zaman bozulma oluyor hele parçada bass varsa mecbur kısık dinliyorum çok açamıyorum bu sorunu gidermek için hoparlörlere anfi bağlatmayı düşünüyorum öyle abartı birşey olması gerekmiyor sizce bunun için nasıl bir anfi almalıyım?
..Tüplü ve Öfkeli..

Toyota Club Türkiye

Anfi
« : Şubat 03, 2009, 20:19:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Anfi
« Yanıtla #1 : Şubat 03, 2009, 21:39:17 »
bekir hoparlörü de değiştirmen gerekir, amfi bağladığında muhtemelen yakarsın hoparlörlerini, şöyle güzel kaliteli bir mid takımı ve orta şeker bir amfi işini görür fazlasıyla.. pandizota da 2 tane oval takıp onları da aynı amfi ile beslersen işte o zaman muhteşem ses alırsın, yeterl, gelir :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2009, 22:13:37 »
Türkay benim araçta hala orjinal hoparlörler var ve problem yok biraz sesi beslesek öyle bir imkan yok mu orjinale dokunmayım diyordum
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2009, 22:22:14 »
Türkay benim araçta hala orjinal hoparlörler var ve problem yok biraz sesi beslesek öyle bir imkan yok mu orjinale dokunmayım diyordum
bekir bende de orj hoparlörler duruyor, el atmadım daha, ankarada buluşma imkanımız olursa sesi sinleteyim sana, şaşırtıcı derecede verim aldım, yaptığı şeyler;
ana ünite= alpine CDE-9873RB
ön kapılar = orj hoparlörler ( 10 cm )
bagaj = fli 38cm subwoofer
amfi= boschmann extreme 1600
bu kadar, bagaja bi amfi bi bass işimi gördü ama insan hep daha fazlasını istiyor :) başladığımda bir tane 25cm vardı bagajda ve çok dandik bir amfim vardı, alpin diye bir marka, sonra bassları 2ye çıkardım 2 tane 25cm ve yine aynı amfi..sonra şu an kullandığım amfiyi aldım, 4 kanal bir amfi bu, sonra şu an kullandığım woofer'ı aldım, ana ünite olarak aşırı saçma bir premier teybim vardı, onu değiştirdim, şu an durdum gibi görünüyor ama bu ara yine yetmemeye başladı, büyücek sanırım yine sistem :) sana da başarılar dilerim bekir ucundan bir başlayınca ses sistemi olayına sonu gelmiyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 03, 2009, 22:29:35 »
bence anfi, subwoofer işine hiç girmeyin, sonu gelmiyor çünkü :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 03, 2009, 22:47:12 »
banada arkadaşlar koltuğun altına 300w anfi yerleştir hoparlörleri beslemesine yeterli olur senin işinide görür demişlerdi sizin onayınız olmadan hiçbirşey yapmak istemedim doğrusu.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Şubat 03, 2009, 22:54:20 »
bekir bana patlatabilirsin gibi geliyor hoparlörleri, çok kaliteli değil bizim kapı içindekiler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 04, 2009, 00:56:51 »
Türkay sence Riske girip anfiyi bağlasamda eğer ki patlarsa tavsiye ettiğin hoparlörleri alıp taksam nasıl olur?
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 04, 2009, 08:02:59 »
bence öyle yap, zaten beş para etmiyor orjinal hoparlörler :)

Koltuk altına uygun boyutlu anfi bak ama, kalite markalar tavsiye ederim. ikinci el Audison Lrx 4.5 satan biri vardı caraudioturkey.com'da
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 04, 2009, 11:10:54 »
teşekkür ederim Alper abi ve Türkay :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Şubat 04, 2009, 13:56:18 »
ßence orjınal Kolonlarını değiştirmende bi sorun olacagını sanmıyorum..Çünku aynı yerlere Uygun Cihazlar mevcut..Bu konunun Tabikide sonu yok..İlk okul çağından beri bu işi hobi olarak yapıyorum..Çoğu araç sahibi Orjınallerınde sorun yaşadıgından Fırmalar araçlara uygun kolon üretımı Yapmaktadır..Eğer bütce bakımından kısıtlı bi durum varsa sadece önleri bıraz daha güçlendırebılırsın..Keyiflı forumlar..(ses sisteminde sıradan anfi kuLLanmak,hiç kullanmamakdan daha Kötüdür)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 04, 2009, 15:13:18 »
Ankara'ya geleyim de Alper abinin başının etini yerim ben :D
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2009, 15:41:29 »
:) Şimdıden hayırlı olsun ozaman..Yeni anfin..