0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlış bilmiyorsam efsane kasa ve o yaştaki Toyotalarda kalorifer vanası gibi bir alet var o zamanla özelligni yitiriyor siz soğuk havayada getirseniz sıcak su kalorifer sistemine geliyor haliyle sizin gaz pedalı hizasından geçen sıcak su hortumunun ısısı sizi rahatsız ediyor kışın sorun olmasa da yazın bunaltır . Kalorifer termostat vanası değişmesi gerekiyor diye tahmin ediyorum .
O borular neden sıcak konusunda bilgim yok ama oraya klimacı kaloriferci yada hırdavatçılarda satılan boru çapına uygun yada iki boruyu birden kaplayan thermaflex klima flex denen boru kaplamalardan alıp kablo bağı cırt cırt ile kaplayabilirsiniz
opel vectra eskilerde tavi aynı durum oluyordu ustanın biri biliyormus tesaduf sora sora care ararken sag tarafta da bir kol vana gibi kapattı düzelmişti ayaklarım yaz günü pişiyordu...
Aynı durumdayım şu anda. Ayaklarım resmen kavruluyor, soğuk günler neyse de sıcak oldumu çok kötü.. Kesin bir vana açık kaldı ya da bozuldu, vaktim de yok uğraşamıyorum. Gebze'de çalışıyorum, işe arabayla gelip bir de buralarda şansımı deneyecem, belki iyi bir oto elektrikçi rastlar.
hocam gebzede carsiya yakinsaniz vakif banki gecip kopruden tatlikuyuya dogru karsiya gecin kopruden sonra solda oto yedek parcaci var o sokaktan sola iceri girin 20 metre ileride solda elektrikci var cok iyi ustadir.
Hocam bi sorun olduğu belli.coronam var dediğiniz gibi sorun olmadı.iyi bi ustaya baktırmakta fayda var
Aksine tatlıkuyuya yakınım hocam, tübitak'ta çalışıyorum. Eğer dediğiniz gibi iyi bir ustaysa işime çok yarayacak, ustanın veya dükkanın ismini hatırlıyor musunuz? Gerçi gitsem tarifinizden rahatlıkla bulabilirim zaten de, yine de sorayım dedim, hatta usta sizi tanıyorsa selamınızla gideyim.Sanırım şu verdiğim linkteki ilerdeki kırmızı tabelalı yer : https://yandex.com.tr/harita/103841/gebze/?ll=29.434595%2C40.793785&z=18&l=stv%2Csta&panorama%5Bpoint%5D=29.433481%2C40.793549&panorama%5Bdirection%5D=76.075800%2C9.124562&panorama%5Bspan%5D=120.000000%2C73.249684