0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yav zaten ne diye kasko yaptiriyoruz anlamadim. 600 tl tramerde gorunde ne gorunmese ne. Alan kisi zaten trameri temizde olsa ekspere sokuyor araci.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet bey siz olayı çok farklı yöne çekiyorsunuz. Ben bidaha ki kasko yenilemeyi düşünerek hareket ediyorum. Kasko fiyatların dan haberiniz var sanırım. Hasarsızlık indirimi alarak yaptırmama rağmen çok yüksek rakamlar veriyorum. Hemde %40 oranında. Kasko bozulduğunda düşünemiyorum bile. Yukarıda tramerden bahsetmişim sadece iki, bunu belirtmemişim sizde haklısınız ama mesele bu.
Hocam bir algidir gidiyor. En ufak kazada bile fiyatlarin firlayacagi diye bir durum yok. 17 bin hasar kayitli arabaya 1500 sifir arabaya 2000 teklif verildigi durumlar oluyor. Kaza tutanagi tutturmadiginiz surece beyanla kaskodan yaptirdiginiz hasarlarin kaskoyu bozacagini dusunmuyorum. En kotu ayni indirim diliminde kalirsiniz.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasarsızlığın hangi durumlarda ne kadar azalacağını belirten tablolar var Mehmet abi.Aracın değerinin %5'i altında ve tek parça hasarsa hasarsızlık aynı kalıyor, %5i altında ve 2 parçadaysa 1 kademe düşüyor.%5-%10 arasındaysa 2 kademe düşüyor diye gidiyor.