0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar, biraz önce bir köy yoluna girmiştim. Köy yolunu kanalizasyon için kazmışlar. O yolda tekerlerin olduğu kısımlardan lakırtı sesleri geldiğini farkettim. Sizce bu sesler ne olabilir? Bu ses kolon sesi değil arkadaşlar. Kolon sesini biliyorum. Bahsettiğim ses araç kabini dışından geliyor çünkü. Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.Mesaj Birleştirildi: Ekim 19, 2016, 18:39:40Bir küçük metal daha büyük ve tok bir metali dövüyormuş gibi bir ses. Lokur lokur tarzı çıkan bir ses bunlar
Aynı tarif ettiğiniz şekildeki ses benim arçta da var.Bende firen balatalarımı yakın değiştirdim.Fren balatasından gelen bir ses değil.Tecrübe eden arkadaşlar yazarsa memnun olurum.Hayırlı kazasız belasız günler dilerim.
merhaba arkadaşlar o dediğiniz ses benim araçta da var kaliper sesi servise gidin değiştirsinler benim önleri değiştirdiler şimdide arakdan geliyor arabanın altnda sanki çay demleniyor gibi geliyor dikkatli dinlersen sıcak olmayan normal asfaltta da lokurtu şeklinde geliyor
Muhtemel Aski rotlari (Z rot) bozulmustur. Parca birim fiyati 25 30 tl yan sanayi.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi