Merhabalar.
2016 Temmuz çıkışlı Corolla 1.33 Life model aracıma forumdaki konuların sayesinde Çin den cc kolu , forumdaki bir arkadaşımızdan da kapak sipariş ettim.CC Kolu 15 gün gibi bir sürede elime ulaştı. Airbagi sökmek biraz zor olsa da montajı yapıp hemen teste çıktım. İlk testimde cc aracı gayet güzel sabitledi, fren yapıp tekrar "+" tuşuna bastığımda sabitlediğim hıza tekrar çıkardı. Fakat bu denemeden sonra bir daha cc yi aktif edemedim. Bu arada merak eden olursa yeni makyajlı Corolla 1.33 life modelinde de cc ışığı maalesef yine yanmıyor. Testten sonra daha düşük km de (60 km/h) sabitlemeye çalışmıştım sabitleyemediğim için ve ışıkda yanmadığından, çok fazla on-of ve set yapmıştım, akabinde yine forum konularında belirli bir hızın altında sabitlenmediğini okuyup daha yüksek hızlarda (80-100 km/h arasında) tekrar tekrar denedim olmadı. Airbagi söküp bağlantıları vs. kontrol ettim, problem yok. Acaba düşük hızda sabitlemeye çalışırken çok fazla kurcalama yaptığımdan aracın beyni bu özelliği kilitlemiş olabilirmi? Yada bunun her hangi bir sigortası falan varmı? Dipnot: Aracın ECU sigortasını çıkartıp ECU ya reset attım, yine olmadı. Yardımlarınızı bekler, keyifli sürüşler dilerim..