0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok hocam 15 gündür sabahları aracım çalışmıyordu lpgden mi kaynaklı diye lpgyi bitirdim ve vanayı kapattım fakat benzinde de aynı sıkıntı oldu.
Benim eski lpgsiz arabamda da böyle bir sıkıntı vardı dediğiniz gibi sabahları çalışmazdı. O zamanlar arabadan anlamazdım, manifold temizlediler muhtemelen boğaz kelebeği falandı düzelmişti. Sizin boğaz kelebeği ve maf sensörü temizliği ne durumda hocam?
Benzin enjektörlerinizden de kaynaklanabilir. Bujilerin durumu nedir? Orjinal mi bujiler? Bazı farklı markaların bujileri Toyotalarda bu tür problemlere yol açabilir. Lpgden olmadığını gördük o zaman, lpgyi doldurun ve bir dahaki sabah direk lpg ile çalıştırmayı deneyin. Lpg açıp kapatma tuşuna basarak marşa basın.
Hocam boğaz kelebeğini usta kontrol etmedi o yüzden bilgim yok Mesaj Birleştirildi: Ekim 20, 2016, 22:34:39Hocam bu sıkıntı başladığı zaman bujileri orjinal internetten aynı marka ve numaralı buji alıp değiştirdim. İhtimallerin içinde benzin enjektörü kaldı sanırım Aynen hocam yarın lpg alıp deneyeceğim o şekilde. Hocam lpg li nasıl çalıştıracağım aracım start stop olduğu için frene basmadan kontağı açmalıyım sonra lpg tuşuna basılı tutup mu çalıştırmalıyım ?
Öncelikle geçmiş olsun tüm yorumları okudum size benzin filtresinin değiştirdiniz mi veya temizlettiniz mi diye soracaktım . Dogu illerinde kaçak yakıt çok revaçta haliyle temiz yakıt bulmanız zor gibi .Buda yakıt filtresini tıkamış olabilir .Enjektör temizleyici açmışta olabilir fakat müsait zamanda değiştirmeniz de fayda var .