0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dediğiniz gibi yarın sabah başka bir ustaya göstereceğim inş.öyledir çünkü pinpirikliyim biraz ses olayından cok rahatsız oluyorum.
Arkadaşlar bu vuruntu sesi aksları komple degistirdigim halde usta sorunu sol aks kafa içine buldu olması gerekenden fazla boşluk var diyor gerçektende boşluk fazla benim kullandığım komple akslar veka idi acaba uymadimi simdi yalnızca iyi bir iç aks kafası alsam diğer aksin ucuna uyarmi aks kafası ne almalıyım
Merhaba arkadaşlar üstatlar , aracımın ani kalkışlarda yani debriyajdan ayağı biraz hızlı çekince alttan tok tok vuruntu geliyor .. debriyajı bırakıp tekrar denediğimde aynı ses yine geliyor vites değiştirip debriyajdan çekince de aynısını yapıyor. ve araç 2.ve 3. viteslerde gaza yüklenince gösterge titriyor. Ustama konuyu anlattığımda bana akislerin değişmesi gerektiğini söyledi bende sağ sol komple değiştim ancak ses kesilmedi şimdide usta diyorki akisler yan sanayi olduğu için böyle yapıyor diyor. ( akislerin markası veka ) motor takozlarının birinde hafif boşluk var onun o sesi yapmıcanı savunuyor. bir başka ustada bu olayın şanzumandaki aks giriş yerinin aşınmasından diyor. sizin bu konu hakkında fikirleriniz nedir ?