0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun bende yapmayı düşünüyorum ne kadar a patladı size o kapağı nereden aldınız
Eyvallah hocam tweeterler 80tl babam oto elektrikcisi olduğundan birlikte yaptık. Yani 80 lira tuttu sadece😊. Kapak üzerinde ki orijinal kapak onu deldik sadece ufak tefek cizikler oldu kapakta ama mezara götürmüyecez ya aracı 😁
Hat filan çektiniz mi tweeterler için ? Nereden aldınız link verir misiniz ? Kapağı nasıl deldiniz o üst hoparlör delikli kapağı nereden buldunuz
Kapı içlerini söküp yukarı kablo çekildi. Tweeteri babam arkadaşından getirtti. Kapağı babam kendi bildiğı şekilde matkapla deldi (ince dikkat istiyor) Delikli kapak diye birşey yok hocam herşeyi babam deldi, açtı taktı 😁. Kapakları delmek için buat açma aletleri var onlarıda kullanabilirsiniz
Orjinalci manyak bi ben miyim Delmek yerine bundan alırdım ben
Bayağı iş gerekiyormuş ses tesisatçısına gidip yaptırsam olur mu acaba ne kadar alırlarMesaj Birleştirildi: Ekim 14, 2016, 01:20:22Kaan nereden aldın
Bu parça kodu ile mi sordunuz?Size hoparlörler ile bu fiyatı çekmiş olabilirler. Bunlar sadece kapak
Kapakları ne kadara aldın
video yu izledim de hoparlörler aracın üzerinde gelenler mi yoksa değiştirdiniz mi? @Mert Günay (37265)