Gönderen Konu: 2003 1.8 ESKİ KASA AVENSİS VOLTRAN LPG SORUNU  (Okunma sayısı 2549 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
2003 1.8 ESKİ KASA AVENSİS VOLTRAN LPG SORUNU
« : Şubat 03, 2009, 13:20:05 »
ARKADAŞLAR FORUMA YENİ ÜYE OLDUM. 6 AY ÖNCE 2003 MODEL ESKİ KASA 1.8 MOTOR BİR AVENSİS ALDIM. ALDIĞIMDA  VOLTRAN MARKA BİR TÜP VARDI AĞUSTOS AYINDA ALMIŞTIM. YAZ GÜNLERİNDE BİR SORUN YOKTU ANCAK HAVA 8 9 DERECLERE VE ALTINA DÜŞÜNCE ÇALIŞTIRDIKTAN SONRA LPG YE GEÇİNCE STOP ETMEYE BAŞLADI (ISININCA STOP ETMİYOR). AYRICA ROLANTİDE ÇALIŞIRKEN SÜRÜKLİ ROLANTİ 300 İLE 900 DEVİR ARASINDA GİDİP GELİYOR. USTAYA SORDUM GAZ KELEBEĞİNDEN DEDİ. BU SORUNLAR VOLTRAN'A HAS BİR DURUMMUDUR YOKSA HER TÜP'TE YAPARMI?
FORUMDA BU ARAÇTAN KULLANAN  VARSA VE BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA AYDINLATICI BİLGİ VERMESİNİ RİCA EDİYORUM.

Toyota Club Türkiye

2003 1.8 ESKİ KASA AVENSİS VOLTRAN LPG SORUNU
« : Şubat 03, 2009, 13:20:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 2003 1.8 ESKİ KASA AVENSİS VOLTRAN LPG SORUNU
« Yanıtla #1 : Şubat 03, 2009, 13:25:42 »
Öncelikle sizi tanışma bölümünde tanıyabilirmiyiz Ufuk bey.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2009, 13:39:42 »
bu sorun eski tip beyin olmasından kaynaklanıyor voltranın atatürk sanayi sitesinde abanikler lpg dönüşüm sistemleri die bir yeri var orda beyini ücretsiz degiştirebilirsin direk beynin degişmesini sözyle bence ordaki ukala gözlüklüye benim aracımla 4 gün ugraştılar sorun beyinden diye binlerce defa söylememe ragmen ukalalık ettiler sonunda dedigime geldiler ve depomu fullemek zorunda kaldılar git gel yakıt parasından

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2009, 14:15:57 »
Öncelikle sizi tanışma bölümünde tanıyabilirmiyiz Ufuk bey.

Bekir Bey'e ben de katılıyorum. Ufuk Bey, sizi öncelikle Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz?

Ayrıca, büyük harf kullanmanın, bağırmak anlamına geldiği için forum kurallarına aykırı olduğunu da hatırlatmak istiyorum.
Folgsamkeit macht frei...