0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet kapalıykende geliyor şunu farkettim servis polen filtre + klima temizliği yapmadan önce buz gibi üfüren klima şimdi sadece hava üflüyor soğutmuyor
evet kendilerine toz kondurmuyorlar 48 tl fiyat çıkardılar bende ses etmedim
Hocam basınç kontrolü yaptılar mı? Gazın bitmesi için bir yerden gaz kaçağı olması lazım. Direk gaz basıp yolladılarsa o gaz yine aynı yerden kaçar
hocam yaptılar hızlandırılmış bir şekilde ama nasıl yaptıysa dediğin gibi şimdi açtım soğutmuyor gene gitgel arabada benzin kalmadı
Geçmiş olsun. Bu sefer giderseniz gaz ekletme değilde komple vakum yaptırın ve beklesin 30 dakika kaçak varsa vakum düşerse belli olur. Kaçak yoksada tamamen yeni gaz bassınlar ilave etmesinler.
aslında makinaya bağladı kaçak testi yaptı yarım saat kadar ama nasıl bir test bilmiyorum yarın randevu almadan başlarına çökecem polen filtresi + temizlikten sonra klima kafayı yedi
Polen filtresinden birşey olmaz ama bu Toyota köpükten bende yaptırmıştım acaba devrelere falan sıvı teması mı oldu ki? Gerçi o zaman da gaz bitmez. Ucunda metal bir parça vardı borunun acaba evaporatöre falan sıkışıp ta zorlayarak mı çekti gerçi o kadar uzun bir boru da değil. İnşallah tez zamanda hiç masrafsız sorununuz hallolur
inşallah masrafsız atlatırım masraf çok çıkartırlarsada yazın gelmesini beklerim gelişmeleri yazarım yarın çok teşekkürler
Klimaya kışın da gerek var ama
haklısın yarın bir gideyim şikayetvar + toyota kendi sitesine şikayet ettim çalışan klimamı bozdular sözde servis
Şikayet var için biraz erken olmuş ters tepki yapabilir öncelikle o gittiğiniz servisle görüşün, olmazsa Toyota merkezle oda olmazsa heryere yazabilirsiniz
neolduysa polen + klima temizliğinden sonra oldu acaba polen filtresinde kronik bir arıza olabilirmi poleni çıkarıp çalıştırayım diyorum ama sabah gaz basılında bikaç dakika denedim iyi soğuttu akşam soğutma olmadı
Polen filtresi incecik birşey zaten olsa olsa içine kaçıp pervaneye dolanır. Sanmam polen filtresinden kaynaklanacağını