Gönderen Konu: yetkili servisin eski dostlar bakım kampanyasını kullanan oldu mu?  (Okunma sayısı 3571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
merhaba bugünlerde yetkili servislerde 2007 öncesi modellere bazı menüler yapıp fiyatları indirmişler yağ filtreler 136-180 tl gibi fiyatlı menüler halinde. Daha önce bu kampanyadan yararlanıp servise giden var mı? Sonra ekstralar çıkarıp fiyat yükseliyor mu?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Gecenlerde arkadasin arabasini goturduk. Fiyatlar gercekten makuldu. Zatrn ek bir masraf cikacagi zaman arayip onay almalarini soylerseniz ek bir masraf cikmaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota candır gerisi heyecandır.
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '12
  • 52 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
Benide aradılar 3 farklı fiyat verdiler 1. yağ+yağ filtresi+ karter tapa cantası 110 TL 2. yağ+yağ filtresi+hava filtresi + karter tapa cantası 140 TL 3. yağ+yağ filtresi+hava filtresi + polen filresi +karter tapa cantası 190 TL yanlış hatırlamıyorsam fiyatlar böyleydi, bende yağ bakımına daha var 2017 Nisan ayında dedim  kampanya şimdi faydalanmak isterseniz randevu verelim dediler.
Avensis Elegant Extra 1.6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İyi
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '06
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Selamlar, ben de 2006 yarise fotoğraftaki bakımları yaptırdım.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Tanesi 6 tl den ne bujisi bu?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İyi
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '06
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Valla çok anlamıyorum ama aracı teslim alırken eski bujileri ve eski hava filitresini verdiler.

100b bakımı için telefon görüşmesinde ilave evraktaki işlemler dahil yaklaşık 1100 civarı fiyat verdiler ama sonunda aracın eski dostlara girdiğini ve indirim oldunu fiyatın 698e geldiğini söylediler. Birde ilave hava yastığı ve camla ilgili bi kampanya varmış. Onu da ücretsiz yaptılar ama tam anlayamadım ne olduğunu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 92000
  • Model Yılı: '09
  • 16 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Selamlar, ben de 2006 yarise fotoğraftaki bakımları yaptırdım.

Bu  fiyatlar aşırı pahalı  :wacko: 4litre 5 / 30 motor yağı ( kampanyalı bi de ! ) 131 tl  :blink: :blink: kabin hava filitresi 65 tl  :blink: :blink: İkamet etmekte olduğum ( ve krizde olan ülke Yunanistan )  :rofl: yetkili servis bu kadar fahiş değil..Aklıma gelen fiyatları yazayım ( bulursam servis makbuzlarını site'ye eklerim)  5/ 30 4 litre 28 E Yağ filitresi 4.20 E Kabin filitresi  9 E  hava filitresi 5.40 E set buji 11 E aklımda kalanlar bunlar şimdilik... ( Fiyatlar euro )
Toyota Yaris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
Ben 90bin. bakımı için gitmiştim  ama 90bin bakımı demedim, zaten yapılması gerekenler 90binde sadece motor yağ, yağ filtresi ve  tapa contası idi bunları istedim birde o zaman ücretsiz check up vardı onu yaptırdım.
136t. tutmuştu, bakım için bırakıp ayrılmıştım, arayıp komple 4 tekerlek disk balatalar değişecek dediler 800tl. civarı belki fazlasını istediler, yok kalsın dedim dışarıda arka disk ve balatalarda herhangi birşey yoktu ön disklerinde tölerans değerinde tornalatıp balataları değiştirip 250tl. ye halletmiştim.

Bence bu kampanyanın kilit noktası bu, eski araçların bakım  fiyatlarını  düşürüp  servise getirtmek, sonrada ikna edip gereksiz masrafa sokmak..
2011   1.4d-4d   Corolla   52bin km.
2004   1.3          Yaris      60bin km.
2006    1.6         Corolla   35bin km.
2012    1.6         Corolla   ......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
bu konuyu birkaç ay önce ben açmıştım o zaman gidip gitmemekte tereddüt etmiştim ama bu seferki bakım için gittim ve çok memnun kaldım. Özel servislerden çok daha ucuza bakımı yaptırdım. Üstelik bir çok şeyi ücretsiz hallettiler. Araç çalışırken sürekli debriyajdan bir ses geliyordu. Dışarıda kaç ustaya gösterdiysem baskı, balata ve bilya değişecek deyip bir dünya masraf çıkardılar. Ancak yetkili serviste söylenen debriyaj çatalından geldiği ve basit bir yağlama ile çözülebileceği idi. Aynen de öyle oldu bunun için ücret bile talep etmediler.