Gönderen Konu: Toyota Yaris İçin 175/65/R14 ( Dort Mesim) için tasiyesi olan ar mı  (Okunma sayısı 2614 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Merhaba arkadaslar. Ikıncı el 2004 Yarıs 1.3 SOL sahıbıyım. Aracın uzerındekı orıjınal lastıkler hamurundan mıdır bılmem kopmaya baslamıs ve catlaklar var -degıstırmem onerıldı. Ne tavsıye edersınız. Fıyatlandırmaya baktıgımda adetı 92 den 148 tl kadar olan lastıkler bulunmakta.. Standart bır kullanıcıyım. Modıfıye yada performans lastıklerı dusunmuyorum..  Yorumlardan hangı marka ıyı cıkaramıyorum. Daha once bu durumda secım yapmıs arkadaslar yardımcı olabılır mısınız?Sımdıden tesekkurler..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
kenan can bey öncelikle sizi tanışma bölümünde tanımak istiyoruz, tanışma bölümüne bir başlık açarak kendinizi tanıtın sonra burda sorunuzabir cevap bulalım.. nerde kullancaksınız acaba lastikleri, aradığınız şey nedir? yol tutuş, fren performansı, uzun lastik ömrü, sessizlik? bu kıstaslara bir cevap verin bir de kendinizi tanıtın size elimizden geldiğince yardımcı olalım ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Merhaba Kenan Bey, Türkay Bey'in de belirttiği gibi sizi öncelikle Tanışma bölümünde ayrı bir başlık altında tanıyabilir miyiz?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 1.4 d-4d terra
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Evet ya ben de aynı konudan muzdaribim. Yardımcı olacak yok mu? yağışlarda kaymayacak, güvenli fren mesafesi sağlayacak bi şey istiyorum sadece
!EÇB!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Altı Yere Yakın Olandan Korkacaksın
  • 1 kere teşekkür edildi
Banada lazim lastik bayagi arastirma yaptim 3 marka arasinda kararsizim bunlar:goodyear hydagrip,bridgestone b330 evo,nokian i3 galiba bende buyuk ihtimalle nokian i3 alicam umarim yardimci olmusumdur
1998 Toyota Corolla 1.3 XL Zeytin Gri
GaLaTaSaRaY
Nokia E71

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 1.4 d-4d terra
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
ben bugun michellin aldım.
!EÇB!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar ben yeni 185/55/15 kumho ecta aldım çok memnunum :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
ben bugun michellin aldım.
bende değişmeyi düşünüyorum lastikleri benim lastiklerde michelin ama artık çatlamalar başladı. 4 lastiği ne kadara aldın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 1.4 d-4d terra
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
4x110=440 tl
!EÇB!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
bridgestone b330 evo kötü bir üne sahip ama ben inatla aldım ve beni ertesi gün büyük bir kazadan kurtardı (o lastikler nasıl kilitlenmedi hala çözemedim)
özellikle ıslak zeminde çok iyi performansı var
 tek dezavantajı acayip görültülüü 
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
ben kumho yu iyi bir lastik olarak bilirim kullanıcısıda çok nokian yol sesi bakımından en iyi lastik die biliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Barış Haklısın Hankok da aynı şekilde ses fazla idi
Benim bir arkadaşım kumho'nun ecta serini yeni aldı yeni hamurmuş daha yumşak 4mevsim diye tavsiye etti gerçekten yumşak ve ses de az

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
arkadaşlar murat benimde lastiklerimde defarmayon baçladı şu sıralar lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum varmı bana uygun olan. İstediklerim sessizlik ve tabiki yol tutuşu biraz arabayı seri kullanıyorumda