0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Donanımsal bazı farklılıklar var. Örneğin ;Linea'da ön camlar elektrikli, Terra'da dört camLinea'da aynalar mekanik kontrollü, Terra'da elektrikli,Linea'da sis farı yok, Terra'da var,Linea'nın dış aynaları ve kapı kuşakları siyah, Terra'nın kiler gövde rengi gibi...
+++linea'da uzaktan kumandalı kapı açma özelliği yok..yani düz anahtar+++linea'da ekran gösterge ışıkları terra'daki gibi beyaz ışık yok, normal sarı ışıklı ekran.
Arkadaşlar merhaba,Ben 2005 yada 2006 kasa Toyota Corolla Terra almayı düşünüyordum. Birtane Linea buldum km side düşük kazasıda yok. Ancak Linea ile Terrra arasında ne fark var bilmiyorum. Bilenleriniz açıklayabilirmi acaba.
bir de linea da arka koltuk yatmıyor sanırım.hoş terrada yatıyor ama bir işe yaramıyor cunku ortda kocaman kirişi var.
şimdi benim araba lineamı terramı ? tamponların arası siyah kapı kolları siyah... ayna manuel.. ama arka koltuk yatıyor.. ve arabanın arkadaki corolla yazının yanında linea terra yazıyor :S
Sizin araba linea terra donanımına sahip... İsterseniz bagaj kapağının sağ üst köşesindeki armaya bakın ne yazıyor...
Linea donanımı sadece 1.6 motor olarak sunuluyor Murat abi...
ergünüm ben 2002-2004 arası için söyledim. yanlış mı biliyorum?