Gönderen Konu: monitör  (Okunma sayısı 1241 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 120
  • Model Yılı: '12
  • 58 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
monitör
« : Eylül 29, 2016, 09:54:12 »
Aynı aracı kullandığımızdan dolayı sorayım radyoyu kapatınca kapatma  düğmesinde ses kapalı diyor bu kapandı anlamına mı geliyor.Bide kontağı çalıştırmak için açtığımda çalıştırmadan sanki elektronik devreye giriyor gibi bir makanik ses geliyor bu nurmal mi 2014 advence crolla

Toyota Club Türkiye

monitör
« : Eylül 29, 2016, 09:54:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '14
  • 42 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: monitör
« Yanıtla #1 : Ekim 07, 2016, 22:39:18 »
Monitörü tamamen kapatmak mümkün olmuyor sanırım, benim aracımda da bahsettiğiniz gibi. Radyo veya diğer kaynaklardan müzik dinlerken o tuşa basınca ses sistemi kapandığı için ses kapalı diyor. Monitör ise iklimlendirme butonlarına dokunduğumuzda yapılan seçimleri göstermeye devam ediyor. Sağdaki setup tuşuna basıp oradan ekran kapatma seçeneğine dokunursanız ekran kapanıyor. Ancak sesle ilgili bir butona bastığınızda ekranın en üst tarafında bir satırlık kısım yine aydınlanarak ne yaptığını size gösteriyor. Mesela istasyon aradığını, veya hangi mp3'ü çalmaya başladığını... Birkaç saniye sonra da yine kapanıyor. Klimayla ilgili bir değişiklik yaparsanız, yine ekran açılarak aracın içini aydınlatıyor. Sonra yine birkaç saniye son seçiminizi gösterip sönüyor.

Bu gereksiz özellik Oto-Park adlı You-Tube kanalındaki araç test eden gençler tarafından da eleştirildi ki, bence haklılar. Zaten klima sisteminin kendine ait bir ekranı var ve yeterli bence.

Kontak konusunda aynı aracı kullanan arkadaşlar umarım yardımcı olurlar. Benim aracım anahtarsız olduğu için onu bilemiyorum.