0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kayıtyapması biraz zor server gerekir, evde internet varsa online yayın yapan kameralar var,
Arkadaşlar fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim. Ufuk beyin söylediği daha mantıklı geldi açıkçası. Gizli kamera koyarak kişinin mahremiyetine girmek etik bir mevzu değil. Ayrıca bir çoğunuzun belirttiği gibi olan olduktan sonra izlemenin bir kıymeti de olmaz. O yüzden bakıcıya çocukları izlemek için kamera yerleştireceğimizi belirtirsek hem daha temkinli davranır hemde çocuklarımı online olarak izleyebilme imkanına kavuşurum. Şimdi alma noktasında yabancı sitelerden mi alayım yoksa yerli sitelerden mi? Uygun olursa en az 2 tane almayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ellerinizden öper 2 tane kızım var ve önümüzdeki ay hanım işe başlayacağı için mecbur bakıcıya bırakacağız. Ama malumunuz üzere kimseye güven olmuyor hele ki bıraktığınız birde sizin canınızın bir parçasıysa gözünüz arkada kalıyor. Bu yüzden gizli kamera arıyorum. Forumda her konuda olduğu gibi bu konuda da benden daha tecrübeli ve bilgili arkadaşlar vardır. Çok pahalı bir ürüne kaçmadan biz evde yokken kayıt yapsın eve gelince izleyelim yeter. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Evet,sd kart dolunca üzerine yazar. Tahminen videoyu 1-3-5-10 dk parçalar şeklinde ayarlamaya izin verir. 32 Gb class10 hafıza kartına bir gün kayıt yapar çok rahat.. ama aklınıza 2 gün sonra bir şey takılırsa?? Tercih sizin...Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selman Abi Allah iyilerle karşılaştırsın kızlarını koruyup gözetsin insallah. Biz anneannemin evine otomatik oda spreyinin içini boşaltıp kamera yerleştirmiştik tv ye bağlıydı kayıt ediyodu ayrıca canlı da seyderebiliyoduk bakıcı napıyo diye bir fikir olması adına söyledim.