Gönderen Konu: 2004 Model Corolla Benzinli 1.6. Makyajsız Terra Kullanıcıları Dikkatine  (Okunma sayısı 1090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '10
  • 73 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Gösterge Çipinin Yanması başlığı adı altında bir konu açmıştım. Orda başımdan geçen olayı anlatmıştım.
Bugün servise gittim yeni gösterge almam gerektiğini söylediler. Üstüne üstelik kendi orjinal göstergemin de gerçekte orjinal olmadığını ve önceden değiştiğini söylediler. Arabanın ikinci sahibiyim. Satın aldığım kişiyi aradım yeminler etti daha önce değişmediğine ve ben gerçekten güveniyorum o adama.
Göstergemin ışıksal düzenini karşılaştırmak için, Sizlerden istediğim aynı model aracı olanlar göstergenin içinin resmini çekip paylaşabilir misiniz. Çok teşekkürler
''Üzülme! Der Mevlana Hazretleri ve Şöyle Devam Eder: ''Kaybettiğin Her Şey Başka Surette Geri Döner''

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Ynt: Çok çok acil !!! Ekspertiz raporu öneri ?
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2016, 20:12:20 »
Hocam aynı araca sahibiz. Profilime girip eski açtığım konulara bakarsanız 2014 yaz aylarında aracın gösterge panelini temizlemiştim. Orada gösterge camı yokken göstergenin fotoğrafını çekmiştim, işinizi rahatlıkla görecektir. Akıllı telefondan girmediğim için şu an fotoğrafı koyamıyorum.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 73 kere teşekkür etti
Abicim Allah senden razı olsun. İçimi rahatlattın şu kilometre sayacının altında yer alan seri numara kadar saatlerimiz aynı. Her şeyi ile aynı. Servis bana kendi orjinal saatinin de farklı olduğunu bunun dizel saati olduğunu söylemişti. Başımdan geçen olayı biliyorsunuz zaten. Yarın dediğiniz çıkmacıyı da arayacam mutlaka. En azından şimdi kafamdan bir soru işareti silindi.

Senden öğreneceğim çok şey var :)
''Üzülme! Der Mevlana Hazretleri ve Şöyle Devam Eder: ''Kaybettiğin Her Şey Başka Surette Geri Döner''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2016, 20:38:23 »
Her zaman yardımcı olurum. :) Şansınıza fotoğrafı çekmişim yoksa karşılaştırması çok zordu. Göstergelerimiz seri üretim ürünü olduğu için kızdırma bujisi, mazot su uyarısı vs. var, servis bu yüzden dizele ait demiştir, serviste kalifiye eleman yok ki.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 73 kere teşekkür etti
Maalesef öyle evet. Profilinizi inceledim de sizden yararlanacağım çok konu var.   :D Çok teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 28, 2016, 20:45:03 »
Her zaman. :) Tekrar geçmiş olsun, hoşçakalın.
1.6 VVT-i