0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adıyaman'a özel bir marka bu
Yapma ya. Bilmiyordum çiğ köfte gibi [emoji57]
Neden daha bilindik marka taktırmıyorsunuz?O fiyata atiker gold obdLovato easy fast obd Gibi bilindik markalar takılabilir
Murat Gaz Sistemleri desem Yoksa Denizli şubesi bizden mi
batuhan bey atiker gold fiyatı ne ayrıca ses yapıyor mu bazı markalarda ses gerçekten rahatsız ediyorMesaj Birleştirildi: Eylül 28, 2016, 15:38:48yani sadece adıyaman da mı varMesaj Birleştirildi: Eylül 28, 2016, 15:44:52Gaz dolum yeri benzin kapağının altında olsa mı yoksa klasik aşağıda mı olsa tavsiyelerinizi alabilir miyim
Avrupa dolum ağzı (deponun içinde) ile bugün gaz aldım. Pompacı abinin dediğini yazıyorum : "Hay Allah senden razı olsun kardeşim. Ne güzel yere takılmış. Valla ustalar uğraşmıyor depoya takmaya. Yağmurda çamurda bizi yerde süründürüyorlar" bunu duyduktan sonra pompacılarıda düşünmek gerektiğini anladım
Ne mutlu sana Kaan. Lpg +dua almışsın. Forever kart olaydı yüzde 5 de oradan gelirdi [emoji28]
Talat bugün formundasın maşallah, arka arkaya bomba patlatıyorsun Murat Gaz Sistemleri genelde toplama ürün yapıyor herhalde, enjektör başka regülatör başka vb vb ben Adıyaman lı arkadaşlardan başka kimsede duymadım. Forumda bir arkadaş daha vardı bu MGS kullanan söktürecekti herhalde
Benim ben Söktürüp BRC taktırdım.Arabanın eski sahibi MGS taktırmış, ayar yapılamıyor (bulunduğum şehirde yok), gaz yemiyor, çekmiyor,gitmiyor, bir de ne hikmetse araç çalışma sırasında bile benzine geçmiyor. LPG ile çalışıyor. Gittim BRC bayisine tank hariç tüm sistemi değiştirdiler.
Beni de kovalıyorlar bazen Kaan "bu benzin pompası degil" deyip Senin de başına gelir yakında.
Sende mi MGS li idin yahu, ben Ahmet Eser hocayı hatırladım konusu vardı Seydi hocayla baya takılmıştık ben seni hep BRC li bildim bu aralar takılmadın foruma inşallah iyisindir Avensis duruyor dimi hala