0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Premium corollaya geçince oo bu diğerlerinden iyiymiş dersiniz. Advance göstergesi optitrondan sonra sizi sarmaz
kaan bey zaten büyük konuşmayayım bir daha ara versiyon almam Allah imkan verdikçe full alırım o yüzden advence lere bakmıyorum
Arkadaşlar dediğiniz gibi zehiri aldık bir kere nasipse değiştireceğim AMA değermi diye düşünüyorum.Konforun çok çok artmayacağını biliyorum ama km yi düşürmek hen daha az yakan pürüzsüz bir şanzumana geçmek beni gıdıklıyor. İç mekanının görselliği bu model kadar güzel değil ama o da aslında hoşuma gidiyor spor bir havası var. e160 içi Çirkin Ama Çekici Bİlimyorum başka marka ve modelede geçmek istemiyorum iki aracıda kullanan arkadaşlarda yazarsa sevinirimBu arada Yorumlarını ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ederim
Haklısınız ama şu makyajlı kasa daha hoş olmuş oda pahalı dün toyota bayinin biriyle görüştüm premium benzinli otomatiği en son 83.5 a indir di. Ama bu seferde benim bütçeyi aşıyor . 🤔😯
Bülent abi Serkan abiye sorayım mı arabayı satıyomuymuş diye? Advence 1,6 mds var şuan onda.Şakası bir yana 2015e kadar çıkacaksan cool corollayı bi düşün derim. Sıfır km olmaz ama sıfır gibi 3-5 binde bi araba alabilirsin.
Yasin'im aradım 😀 sordum satmıyor zaten advece olduğu için pekte düşünmüyorum biliyorsun full olmasından yanayım. Karaman'da premium otomatik cool satan var 6bin km de adam son 80 bine düştü. Ama Serkan beye sordum aralık ayna doğru fiyatlar 2-3bin gevşer dedi .