0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar disk ve balatalarımı değiştireceğim. Şuan balatalarının durumu iyi diyorlar ama malum ses var, düşük hızda bile kuş sesi geliyor. Önce sesin nerden geldiğine bakılacak, değişim gerekirse neyi taktırmam gerektiiğini size sorayım dedim. Forumda TRW ve Bosch marka konuşuluyor, Ufuk Sönmez kardeşim NIBK disk ve balata önerdi. Benim için önem sırası;1. Tabiki fren iyi tutmalı,2. Ses olmamalı3. Yumuşak pedal olmalıDeğişim olursa ne marka disk ve balata almalıyım? Tecrübeler ve önerilere açığım, Şimdiden teşekkürler...
Nibk kullananlar üyelerimiz memnun, piyasada mor balata olarak sorunca çok olumlu yorumlar alınıyor Ufuk abiden alabilirsiniz. Kavo disklerde olabilir ama Ufuk abi daha iyi bilir
Ben de 4 disk ve balatalri degistirmek istiyorum.kimden nasil alabilirim.nasil irtibata gecebilirim.
Almayı düşünürsem zaten Ufuk abi önceliğim, lakin çokta sert balata istemiyorum. Şuan üstündeki balatalar nedir bilmiyorum. Yumuşak değiller, çokta sert değiller, orta sertlikte bir balata. Valla bu işin tecrübelileri sizlersiniz İstediğim doğrultuda bir balada ve disk bulabilirsem, aracım keyifli olmaya devam edecek TRW, Bosch ve NİBK kullanan arkadaşlar izlenimlerini yazarlarsa sevinirim.