0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. Profilimdeki araca sahibim. Yolda yama yapılmış yerlerden, çukurlardan, setlerden vs. yerlerden geçerken takır tukur sesler biraz fazla geliyor. Aynı yolları bir başka araçla geçtiğimde daha az ses geldiğini ve daha az sarstığını fark ettim. Ben z rotlardandır diye tahmin ediyorum ama başka sebepleri ne olabilir. Amortisörleri bir kaç kez kontrol ettirdiğimde patlak olmadığını söylemişlerdi.Bu arada aracım 257bin kmde.
z rot lok lok ses yapar küt pat ses yapmaz abi . Ama değiştir tabi sağlıklı olur.Rot mili de var ses yapan parça olarak .
lokur lokur ses yapıyor.
Arabanın arkasında belkide tavşan kanı çay kaynıyordur Selman Konya'ya yerleştiğinden beri sesi soluğu çıkmıyor Selman'ın diye düşündüm geçen günlerde. Benim de sağ ön taraftan ritmik bir ses geliyor. Orkestranın perküsyon grubu gibi sırası geldi mi sanki Salsa çalıyormuş gibi bir geliyor bir gidiyor. @Mutlu Tekir (30216) yaptığı gibi bez bant alıp sağa sola girişeyim diyorum ama Tucson'un mekanik-trim işçilikleri ciddi anlamda zor. Yanıma yardımcı bulmam gerekecek.Herşeyi değiştirmek yerine biri arabayı kullansın sen de ses gelen tarafta oturup dinleyerek nereden geldiğini bulmaya çalış. Olmaz mı?