0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun bu aralar Merzifonu çok duyar olduk.Amasyalı olduğum için bu yolu çok kullanıyoruz. Ancak bu yolda EDS tabelası var, herkes oldukça yavaş hiç mi dikkatinizi çekmedi? Kameraların yukarda direğin üstünde olması yüzünden dikkatten kaçıyor... EDS yüzünden şehir çevre yollarında çok dikkatli olmak gerekiyor
itiraz edin cezanın sadece biri geçerli olabilir.bizim şirket arabası orduda aynı güzergahta 4 ceza yedi sadece birini ödedik.Sebebi de ilk ceza size o an beyan edilmiş olsa ikincisine yakalanmayacak şekilde hareket edeceğinizin düşünülmesi.
İtirazı nereye yapacağız bilgilendirirseniz sevinirim. Büyük bir ihtimal sizin dediğiniz gibi oldu aynı yerde 2 kere yemek normal değil yani.
İlk cezayi yedim sonra basayim gideyim nasil olsa bir daha yiyemem mantigi olmaz gibi geliyor bana . hiz siniri neyse her gecildiginde ceza yenirBirinden ciktim basayim diyoruz ve ceza yiyoruz.Peki 1. Resmin altinda plakanin ust kisminda mesafe 891 metre , 2. Resmin altinda plakanin uzerinde 1255 metre yaziyor. Bunlar nedir.yani 90 km ile giderken 2 dakika icinde 365 metrelik mesafemi katedildi?
Yeni düzenleme geldi, hız sınırı 70km/s olan yerde, art arda olan hız kontrol noktaları arası en az 7 km olacak, 110km/s olan yerde 11km.Uyarı tabelaları daha belirgin olmalı ve özellikle hız tabelaları net olmalı, bazı yerlerde maalesef buna uymayan tabelalandırmalar mevcut.Şehir içinde kesinlikle hız tüneli uygulanmalı, kontrol noktasını geçip, hızlanan çok.