0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Degerli arkadaslar otomatik sanzimanim bugun geri vitese gecmiyo sanki park vitesinde gibi tepki verdi gaza biraz basinca geri dogru hizlica atildi ama notmal suruste ileri dogru sorun yapmiyo ne gibi bir sorun olabilir boyle bir sorun yasayan varmi Mesaj Birleştirildi: Eylül 17, 2016, 22:52:19Basina boyle bisey gelen varsa cok acil yazarsa sevinirim sehir disinda mahsur kalacam galiba...
Yolda kalmadan evime ulastim ama bana acil olarak bu aracin oto sanzimanindan iyi anlayan bit usta onerebilirmisiniz arac sanki manuel vitesin baski balatasi biterya oyle tepki veriyo D konumundada cekis dustu gitgide kotulesiyo
Aracin sanziman yagi iki ay oldu topkapi eral oto da degisti otomatik makinalar yardimi ile yaklasik bir saatte hareketli pozisyonda degisti cokta memnun kaldim onunla ilgili olabilirmikiMesaj Birleştirildi: Eylül 18, 2016, 19:00:27Atf 3 konulan marka gulfMesaj Birleştirildi: Eylül 18, 2016, 19:15:51Tem toyota Ufuk usta oneriniz var cok tesekkur ederim bana daha yakin bir yer olsa cok iyi olurdu aslinda topkapi civari olsa ama mecburen maslaga gidicem galiba is ciddi ilgilenen abilerime cok tesekkur ediyorum saygilar Mesaj Birleştirildi: Eylül 18, 2016, 19:16:55Sitenin referansiyla gidebilirim dimi burdan yonlerdirdiler diye