Aracınız üzerinde kampanya varsa bitmez hocam. Ömürlük o kampanya servise gidin yada gitmeyin. Sizde bakabilirsiniz aracınızda far değişim kampanyası var mı yokmu diye. Toyota internet sitesinden
Bana çağrı merkezinin aktardığı aracımın değişim yapılan modeller arasında yer aldığı ancak bu kampanyanın 2015 şubat ayından itibaren bittiği. Ancak biz bu konuyla ilgili servise çağrılmadık...
Sizin bahsettiğiniz şekilde internet sitesinden nasıl kontrol edebiliriz?
Üst düzey yöneticileri linkedin üstünden belirleyip hem türkçe hem de ingilizce olarak Türkiye'de ve Avrupa'daki yetkililere durumu izah ettim. Maillerden sonra telefonla arandım ama sonuç değişmedi. Toyota ilk defa hayal kırıklığı yaşattı.
Aynı aracın 2005 comfort modelini kullandım.Araç farlarında camdan dolayı yada daha doğrusu dış mikadan dolayı problem oluşuyor eğer iç aynada bir problem varsa bence yüksek güçlü far ampulunden kaynaklanmıştır.
İzmir den arkadaşlar yardımcı olacaklardır konu ile ilgili ancak internet üzerindende araştırma yapın bakalım belki bir şeyler çıkar.
Kolaylıklar dilerim.
Şöyle bir link var ama iş görürmü bilemem.
http://www.izmirfartemizleme.com/
Hocam link için teşekkür ederim bayram tatili sonrasında gidip görüşeceğim. Bizim sıkıntımız far içindeki yansıtıcı parçanın ampülün sıcaklığına dayanamayarak yanması (siyahlaşması) ve dolayısıyla yansıtıcının (parlaklık) özelliğini kaybetmesinden kaynaklı.