Gönderen Konu: İZMİR'de Avensis Xenon Tamiri  (Okunma sayısı 1998 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '06
  • 3 kere teşekkür etti
İZMİR'de Avensis Xenon Tamiri
« : Eylül 15, 2016, 18:20:21 »
Değerli arkadaşlar,
Sabit konuya da yazdım ama yanıt alamadım. Avensisin malum xenon problemini İzmir'de nerede giderebiliriz?
Yansıtıcıları tamir ettirmek en uygun seçenek diye düşünüyorum. Önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir?
Şimdiden teşekkür ederim. 

Toyota Club Türkiye

İZMİR'de Avensis Xenon Tamiri
« : Eylül 15, 2016, 18:20:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: İZMİR'de Avensis Xenon Tamiri
« Yanıtla #1 : Eylül 15, 2016, 19:18:23 »
Bir ara serviste far değişimi yapılıyordu şu an durum nedir bilemiyorum.
Profil bilgilerinizi güncellerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.
Selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Eylül 15, 2016, 22:14:00 »
Hocam tokullar ve Toyota Türkiye ile görüştüm far değişim kampanyası bitmiş. Türkiye ve Avrupa'daki yetkililere mail attım ama herhangi bir faydası olmadı. Far değişimi için servise çağırılmadık diye çok üstüne düştüm ama nafile...
Araç 2006 avensis elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 15, 2016, 23:06:41 »
Hocam tokullar ve Toyota Türkiye ile görüştüm far değişim kampanyası bitmiş. Türkiye ve Avrupa'daki yetkililere mail attım ama herhangi bir faydası olmadı. Far değişimi için servise çağırılmadık diye çok üstüne düştüm ama nafile...
Araç 2006 avensis elegant

Aracınız üzerinde kampanya varsa bitmez hocam.  Ömürlük o kampanya servise gidin yada gitmeyin.  Sizde bakabilirsiniz aracınızda far değişim kampanyası var mı yokmu diye. Toyota internet sitesinden
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Eylül 15, 2016, 23:38:06 »
Aynı aracın 2005 comfort modelini kullandım.Araç farlarında camdan dolayı yada daha doğrusu dış mikadan dolayı problem oluşuyor eğer iç aynada bir problem varsa bence yüksek güçlü far ampulunden kaynaklanmıştır.
İzmir den arkadaşlar yardımcı olacaklardır konu ile ilgili ancak internet üzerindende araştırma yapın bakalım belki bir şeyler çıkar.
Kolaylıklar dilerim.
Şöyle bir link var ama iş görürmü bilemem.
http://www.izmirfartemizleme.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Eylül 15, 2016, 23:42:18 »
Aynı aracın 2005 comfort modelini kullandım.Araç farlarında camdan dolayı yada daha doğrusu dış mikadan dolayı problem oluşuyor eğer iç aynada bir problem varsa bence yüksek güçlü far ampulunden kaynaklanmıştır.
İzmir den arkadaşlar yardımcı olacaklardır konu ile ilgili ancak internet üzerindende araştırma yapın bakalım belki bir şeyler çıkar.
Kolaylıklar dilerim.
Ümit abi iş arkadaşımda var aynı model dediğiniz gibi değilde içerdeki yansıtıcı siyahlaşıyormuş. Dış tarafta belli değil.  Orjinal far ampülü kullanıyordu.  Gitti bir yere yaparım dedi adam içine etti farın en son komple değiştirdi yan sanayi başka bir far ile komple. Onu da yetkili servise sormuştuk genel merkeze de yazdık ama umursamadılar her şase nosunu yokmuş kampanya
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Eylül 16, 2016, 01:52:38 »
Benim araçta mika camlarda solma vardı ama pek üzerinde durmamıştım oylede gitti araç.Tam far üst noktalarda idi bendeki.
İyi geceler selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Eylül 16, 2016, 12:58:51 »
Aracınız üzerinde kampanya varsa bitmez hocam.  Ömürlük o kampanya servise gidin yada gitmeyin.  Sizde bakabilirsiniz aracınızda far değişim kampanyası var mı yokmu diye. Toyota internet sitesinden

Bana çağrı merkezinin aktardığı aracımın değişim yapılan modeller arasında yer aldığı ancak bu kampanyanın 2015 şubat ayından itibaren bittiği. Ancak biz bu konuyla ilgili servise çağrılmadık...
Sizin bahsettiğiniz şekilde internet sitesinden nasıl kontrol edebiliriz?

Üst düzey yöneticileri linkedin üstünden belirleyip hem türkçe hem de ingilizce olarak Türkiye'de ve Avrupa'daki yetkililere durumu izah ettim. Maillerden sonra telefonla arandım ama sonuç değişmedi. Toyota ilk defa hayal kırıklığı yaşattı. 

Kolaylıklar dilerim.

Hocam link için teşekkür ederim bayram tatili sonrasında gidip görüşeceğim. Bizim sıkıntımız far içindeki yansıtıcı parçanın ampülün sıcaklığına dayanamayarak yanması (siyahlaşması) ve dolayısıyla yansıtıcının (parlaklık) özelliğini kaybetmesinden kaynaklı. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Eylül 16, 2016, 13:53:23 »
Bu konuya bakın hocam vın kodu şase nosu

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=74100.0
THE END