0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah kabul etsin abi. Kolay gelsin. Senin ki sosyete isi olmus sanki biraz. Kesin karbeyazi olmustur karbonati goren iskembe. Bah canim cekti simdi. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline sağlık murat hocam her konuda maharetlisin maşallah. Allah kabul etsin kurbanlarımızı. Hayırlı bayramlar cümleten.
Hahah. Babamlar ile dalgıç pompa yanına gittik tarlada. Saniyede ortalama 3 4 lt su akıtabiliyor onunla Temizlediler. Önceden görsem söylerdim
İşkembe temizlerken hayvanın kendi dilini kullanabilirsiniz. Zımpara gibi tuhaf bir yapısı oluyor. Dille , soğuk su ile birlikte işkembeyi halı siler gibi yapın. Kaba pislikler daha kolay çıkacaktır. Karbonat olmadan da , bu yöntemle daha beyaz olacaktır. Sonra yine karbonat kullanabilirsiniz.
Allah kabul etsin Murat abi .
Güzel paylaşım Allah razı olsun Allah kabul etsin bayramınız mübarek olsunALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz de bir keresinde evde yapmıştık. Kireç kullanın demişlerdi. Kireçte beklettik ve tertemiz olmuştu. Karbonat da olur tabiki. Ama gerçekten güzel bir şey
Allah razı olsun hocam, iş başa düşünce mecbur maharet sergileyip puan kapmak lazım hatunlara karşı 2 litre su ile hallettim ben işi [emoji38] bir daha ki kurbana unutma
Onu bırak da yedin mi işkembeyi onu de. [emoji41] ben deZorla beyni çıkardım dananın onu yedim kaynatıp soğuttum.Mmm enfes.... [emoji57] [emoji57] [emoji57]
Limonla iyi gider soğuk soğuk Yok be nerde yiyeceğiz, ben temizledim hanım torbaya koyup deep freeze attı Oralı olmadı anlayacağın... İyi bir tarifin varsa ver de yapayım kendim