0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar ustalarım,Aracım yaklaşık 1.5 ay önce servis ışığı yaktı, dolapderedeki servise götürdüm. Hata kodları dpf in dolduğu gösteriyormuş, kurum temizlemesi yaptılar, yakıt filtresi ve yağ değiştirdiler yazılım güncellemesi yaptılar, güzel güzel öğütler verdiler gönderdiler. 1 hafta oldu motor arıza ışığım yandı kendilerine tekrar götürdüm tekrar rejenerasyon yaptılar. Neden motor arıza ışığı yanıyor ? Diye sorduğumda abi birden dolmuş araç arıza yakmış gibi hızlı bir cevap verdiler, neyse servise bırakırken muhabbet ettim biraz sorunları çözelim artık da bir rahatlayayım dediğim de abi dpf değişir en son olmazsa oda kesin çözer mi bilemeyiz deyince iyice bu servisten soğudum.Aradan bir kaç hafta geçti yine motor ışığı yaktı bugün sizlerden öneri bekliyorum ben bu servisin işinden memnun değilim ve bana dpf masrafı kitleyecekler gibi geliyor, hangi servisi önerirsiniz ne yapmamı önerirsiniz ?Hala anlayamadığım nokta neden dpf ışığı yanmaz da motor ışığı yanar anlayamıyorum bunu gerçekten çözecek bir yere ihtiyacım var.Not : Hepinizin kurban bayramını kutlarım.
Eski otosanayide is yapan usta kalmasi umut verici. Insallah dorununuz tekrar etmez. Bu 500 tl sadece temizlik ve ayar icin verilen ucretmi ?GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dpf ve admsıvısından çok çektim, hatta dizel aracımdan soğumamda onunda hakkı vardır...Bu konuyla ilgili herkafadan ses çıkar, yok şöyle yok böyle diye, Ustalar kötü yakıt almışsın derler, temizlik 100k garnti derler, en garantisini baştan yaptım,Kesinlikle iptal ettir yazılım yaptırt, ben çok uğraştım verim alan da görmedim.
Diesel motorlarda MAF sensörü her yıl muhakkak düzenli olarak temizlenmeli,Şehir içinde kullanılan araçlarda her 5 bin km'de bir defa enjektör temizleyici kullanılmalıdır.
Tekin abi, kmsi düşük araçlar için de maf sensörü her yıl temizlenmeli mi?