Başkent oto aksesuardan alinma
Beğendin çok güzel olmuş
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demirhan da bunu beğendi.
uzaktan bakinca yakismis fakat daha once korollada da gormustum yan sanayi krom citalar yaindan bakinca cok basit duruyor. servistekilerde ates pahasi ben aldim korollama 780 tl
uzaktan bakinca yakismis fakat daha once korollada da gormustum yan sanayi krom citalar yaindan bakinca cok basit duruyor. servistekilerde ates pahasi ben aldim korollama 780 tl
evet yan sanayi çok da şık durmuyor çünkü çok çok ince bi malzemeden yapılmış bende o yüzden uzaktan çekip koydum fotosunu

servis de orjinali çok abartılı fiyattan satılıyor bizi mecburen bu tip kalitesiz ürün takmak zorunda bırakıyorlar
Hocam hevesini kırmak istemem ama aynı yerden aynı ürünü 2 defa aldım. İlk sefer acemiliğimize gelmiştir dedim. 2.defa alıp işi bilen birine yaptırdım. Aracı 2.yıkatmamdan sonra kullanılamaz hale geldi. Bantlar suyu görünce kendini saldı. Mecburen sökmek zorunda kaldık, söküncede büküldüğü için rezil bir hale geldi. Zaten işi yaptırdığım yerde ki arkadaş söylemişti sağlam olmayacağını, suyu görünce atacağını vs vs. Sağlam olması için mecburen silikonlamak gerekiyor. Yan sanayi ürün içinde arabanın gövdesine silikon sürmek işime gelmedi.
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hevesini kırmak istemem ama aynı yerden aynı ürünü 2 defa aldım. İlk sefer acemiliğimize gelmiştir dedim. 2.defa alıp işi bilen birine yaptırdım. Aracı 2.yıkatmamdan sonra kullanılamaz hale geldi. Bantlar suyu görünce kendini saldı. Mecburen sökmek zorunda kaldık, söküncede büküldüğü için rezil bir hale geldi. Zaten işi yaptırdığım yerde ki arkadaş söylemişti sağlam olmayacağını, suyu görünce atacağını vs vs. Sağlam olması için mecburen silikonlamak gerekiyor. Yan sanayi ürün içinde arabanın gövdesine silikon sürmek işime gelmedi.
hocam üzerinden çıkan bantlar çok kalitesiz biliyorum daha öncede aldım ordan ürün kendime de silikon a çok yakın çok kaliteli bir çift taraflı bant var onunla kendim yapıştırıyorum ben o kendi bantlarına asla güvenmem zaten
Hocam ben biraz araştırma yaptım 3M in kendi bantlarını araştırdım 40 lira civarı fiyatı var 3metre bantın. Hesaplarıma göre 6 7 metre bant gider kabaca. Ürün fiyatından fazlaya geliyor bant fiyatı. Senin kullandığın bantın adını öğrenebilir miyim? Daha uyguna gelirse onunla tekrar deneme yapabilirim.
Hocam ben biraz araştırma yaptım 3M in kendi bantlarını araştırdım 40 lira civarı fiyatı var 3metre bantın. Hesaplarıma göre 6 7 metre bant gider kabaca. Ürün fiyatından fazlaya geliyor bant fiyatı. Senin kullandığın bantın adını öğrenebilir miyim? Daha uyguna gelirse onunla tekrar deneme yapabilirim.
hocam babam da 3 paket bant vardı hepsini kullandım bantdan ziyade silikon kıvamında bi çift taraflı yapıştırıcı markasını tam bilmiyorum sormam lazım ama çok çok sağlam bişey silikondan fazlası var eksiği yok diyebilirim
babama sordum bende var dedi 3 paketi de kullandım ne kadara aldı ne kadar para gitti bi bilgim yok peder sağolsun yani
Anladım hocam, konuyu çok dağıtmadan son birşey söyliyim, markasını öğrenirsen beni bilgilendirir misin? Merak ettim.
Ben de şimdi Servise sordum 750 lira dedi.
Cam kaldıma modülüne de 300 lira dedi. Halbuki önce 200 e kadar düştüler. Servislerin kazıkçı tutumları sıktı artık.