Gönderen Konu: Acemi şoförler Şehri  (Okunma sayısı 1286 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyotamm buz mavisi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 96000
  • Model Yılı: '02
  • 21 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Acemi şoförler Şehri
« : Eylül 06, 2016, 23:12:59 »
4 yıldır İstanbul'da ikamet ediyorum. Kaldığım süre zarfında arabam park halinde iken ön - arka tampona vurdular ve rütuş yapmaktan bıktım. 20 gün önce tamponlarda  boya dahi olmayan aracımın tamponlarını boyattım ve İstanbula ayak attıktan 3gün sonra acemi şoförün teki, gözüm gibi baktığım aracıma,  petrolde geri geri gelen kamyonet aramızda 2 metre olmasına rağmen defalarca bastıra bastıra kornaya basmama rağmen gelip dank diye vurdu. Aslında kaçabilirdim ama 2 metre mesafede duyar diye düşündüm. Keşke önlemi ben kaçarak alayımda düşümdüm . Sonuç ortada. Kamyoneti kullanan adam ''abey vallaka ben fakirem '' diyerek acıtasyon yapmaya çalıştı. Neyse aracı özel bir boya kaporta yapan bir ustaya gittik ve 650 lira para ödemek zorunda kaldı. Ve hala benden para  kırpmaya çalıştı. Aracın hasar kaydı olmasın diye karşılıklı anlaşma yoluna gittik. Ne yazık ki bizler herşeyine dikkat ediyoruz araçlarımızın . Ve bugün anladım ki bu memlekette lüks araç kullanmayacaksın . O kadar cahil acemi şoför var ki . İçimi dökmek için yazdım bunları . Hep aracıma park halinde iken çarpıyorlar , çok şükür kazam yok ama bir defa da ben bu öküz şoförleri çarpmak istiyotum ki o kadar doluyum. Çok değil 10 gün önce boya işleminden sonra burada sevincimi paylaşmıştım. Gördüğünüz üzere kursağımda kaldı.

Toyota Club Türkiye

Acemi şoförler Şehri
« : Eylül 06, 2016, 23:12:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • merhaba 1.4 d-4d sedan mm/t
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 239500
  • Model Yılı: '06
  • 254 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
Ynt: Acemi şoförler Şehri
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2016, 23:42:27 »
4 yıldır İstanbul'da ikamet ediyorum. Kaldığım süre zarfında arabam park halinde iken ön - arka tampona vurdular ve rütuş yapmaktan bıktım. 20 gün önce tamponlarda  boya dahi olmayan aracımın tamponlarını boyattım ve İstanbula ayak attıktan 3gün sonra acemi şoförün teki, gözüm gibi baktığım aracıma,  petrolde geri geri gelen kamyonet aramızda 2 metre olmasına rağmen defalarca bastıra bastıra kornaya basmama rağmen gelip dank diye vurdu. Aslında kaçabilirdim ama 2 metre mesafede duyar diye düşündüm. Keşke önlemi ben kaçarak alayımda düşümdüm . Sonuç ortada. Kamyoneti kullanan adam ''abey vallaka ben fakirem '' diyerek acıtasyon yapmaya çalıştı. Neyse aracı özel bir boya kaporta yapan bir ustaya gittik ve 650 lira para ödemek zorunda kaldı. Ve hala benden para  kırpmaya çalıştı. Aracın hasar kaydı olmasın diye karşılıklı anlaşma yoluna gittik. Ne yazık ki bizler herşeyine dikkat ediyoruz araçlarımızın . Ve bugün anladım ki bu memlekette lüks araç kullanmayacaksın . O kadar cahil acemi şoför var ki . İçimi dökmek için yazdım bunları . Hep aracıma park halinde iken çarpıyorlar , çok şükür kazam yok ama bir defa da ben bu öküz şoförleri çarpmak istiyotum ki o kadar doluyum. Çok değil 10 gün önce boya işleminden sonra burada sevincimi paylaşmıştım. Gördüğünüz üzere kursağımda kaldı.
Yunus bey merhaba:Önce geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum.Maalesef yapılacak bir şey yok,bu trafiğin kasabı bitmiyor.Türkiyenin neresinde olursanız olun.Hoşçakalın
1993te 87 Renault tx, 1994te 0 Renault Toros binek,1996da 91 skoda formen,1997de 90 renault manacer,(2001-2013 arası maalesef arabasız)nihayet 2013 nisan  Toyota Corolla 2006 1.4 d-4d mmt  182.000 km.
İstemek yetmez
Öyle bakarsın işte 28

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2016, 23:42:40 »
Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden korusun  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 07, 2016, 01:23:41 »
ayna denen bir icad var keske kullansaymis onu gecmis olsun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 07, 2016, 09:35:16 »
Geçmiş olsun.

Bazen bende düşünmüyor değilim.  Eski bir ford taunus alıp bazı kendini bilmezlere dan dun vurmak içimden geçmiyor değil.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 07, 2016, 09:40:45 »
gecmis olsun sakinan goze cop batar derler. bunada sukur fazla hasar vermemis
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 46 kere teşekkür etti
  • 103 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 07, 2016, 09:42:49 »
çok çok geçmiş olsun. allah bir daha kimseye kaza bela vermesin.