0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 yıldır İstanbul'da ikamet ediyorum. Kaldığım süre zarfında arabam park halinde iken ön - arka tampona vurdular ve rütuş yapmaktan bıktım. 20 gün önce tamponlarda boya dahi olmayan aracımın tamponlarını boyattım ve İstanbula ayak attıktan 3gün sonra acemi şoförün teki, gözüm gibi baktığım aracıma, petrolde geri geri gelen kamyonet aramızda 2 metre olmasına rağmen defalarca bastıra bastıra kornaya basmama rağmen gelip dank diye vurdu. Aslında kaçabilirdim ama 2 metre mesafede duyar diye düşündüm. Keşke önlemi ben kaçarak alayımda düşümdüm . Sonuç ortada. Kamyoneti kullanan adam ''abey vallaka ben fakirem '' diyerek acıtasyon yapmaya çalıştı. Neyse aracı özel bir boya kaporta yapan bir ustaya gittik ve 650 lira para ödemek zorunda kaldı. Ve hala benden para kırpmaya çalıştı. Aracın hasar kaydı olmasın diye karşılıklı anlaşma yoluna gittik. Ne yazık ki bizler herşeyine dikkat ediyoruz araçlarımızın . Ve bugün anladım ki bu memlekette lüks araç kullanmayacaksın . O kadar cahil acemi şoför var ki . İçimi dökmek için yazdım bunları . Hep aracıma park halinde iken çarpıyorlar , çok şükür kazam yok ama bir defa da ben bu öküz şoförleri çarpmak istiyotum ki o kadar doluyum. Çok değil 10 gün önce boya işleminden sonra burada sevincimi paylaşmıştım. Gördüğünüz üzere kursağımda kaldı.