0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangi kiti kullanıyorsunuz, bazı kitlerde içerdeki düğmeye basılı tutarak kontak çevirirseniz direk lpg de çalışıyor diye okumuştum. Sanki ayarsız lpg den bozulan benzin karbürasyon karışımı arızası gibi. Akü kutup başı söküp takıp denediniz mi?
Bir kere benzinim bitmişti aracı usta Lpgyle çalıştırdı. Elektrik yardımıyla. Ancak normal bir şekilde çalıştıramazsın bu ihtimal karbüratörlü araç içiin geçerli..Mesaj Birleştirildi: Eylül 03, 2016, 21:09:34Videoyu izledim soğuk motorda marşa basıyorsanız bu kadar devir düşemez 1100-1200devirde kalması lazım. Isı müşürüne baktın mı hocam..
evet doğrudan çalışır. lpg - benzin geçiş anahtarına basılı tutarak marşa basarsanız direkt lpg de çalışır. ancak bunu belirli sayıda yapabileceğinizi unutmayın. bu sistemin bir özelliği. yolda kalmamanız içindi sanırım. Kota gibi düşünün 4-5 defa yaparsınız en fazla sonra program bunu yapmanızı engelleyecektir.
Sizin benzin hattınıza benzin gelmediğinden yapıyor bu işi. 2. Seferde çalışmış olması bundan dolayı. Lpg yazılımında bununda ayarı var. İçerdeki düğmeye basarak çalışabileceğini yazmıştım. Kolay gelsin
Suluovada Ümit Ustaya git Mehmet hocam. Onlar subab ayaru yapar. Klavuzda değeri öğren. Şu değerler yapılacak de yada Ufuk Sönmezden çelik subab iste. Eğer ayar istiyorsa açılacaksa Çelik subabla değiştirirdim. Hemde şimleri Tornaya sokmakla uğraşmaz, çelik subabla uzama ayar söz konusu olmaz.. Çelik subabın uzamasını @Ufuk Sönmez (16363) daha iyi aydınlatır...Şim değerlerini ufuk beyden öğrenin.
Samsunda mı neredeki özel serviste yaptıracaksınız
bendede E12 varken 110 binde LPG taktırdım ve 118 binde sizinki gibi yapmaya başladı, subaplardan olduğunu söylediler ve sübaplar değişince düzeldi