0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet dediginiz gibi... garanti dışı olacağını söylediler servisten.. ama araç bomboş .. kapı düğmelerinde ışık bile yok.. tavan lambası yok arkada.. Ben kendim 0.75 lik Kablolar kullanacam.. ama elektriği alacağım on tavan lambasına gelen 3 tane ince kablo var.. Bunların isinmasindan çekiniyorum. . Sigortası 15 amper likmis.. acaba bu yapacağım lambalar 15 amperden fazla olur mu? Nasıl anlarım? Sigortaya tamamen güvenebilir miyim acaba?
Biraz ugraşayım bakalım Murat Bey. . Yine yardım isteyebilir im )) sağolun ..Mesaj Birleştirildi: Eylül 04, 2016, 19:40:02Murat Bey bi şey daha sorabilir miyim?Allah korusun bu benim yaptığım tesisat yüzünden elektriksel arıza yangın çıkarsa kasko bunu karşılar mi?
))) yok abi ondan değil de.. arabanın içi çok karanlık. . Arkaya otururken sanki ayağını boşluğa atiyormuşun gibi geliyor, o kadar karanlık .. koskoca Toyota iki tane ampul takmamiş, gerçekten sinir oldum.. biraz da Bu yüzden başladım bu aydınlatma işlerine .. Toyota dan önce Megane 1 vardı. . onda bile böyle sorun yoktu.. Toyotaya yakistiramiyrum gerçekten.Bu ledleri aliexpress ten aldım. . 4 lü ve her birinde 9 led var.. açıklamada 9 watt yazıyor .. çok fazla derken , akuye fazla yük mu biner?