0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla ben 3m scotch marka ile düşen yan çıtalarımı yapıştırdım. 1 aya tekrar düştü. Şimdi dayson siyah silikon aldım 12 ₺ ye onunla yapıştıracağım henüz fırsat bulamadım
İlerde niye sokeyimki yan çıtaları diye düşündüm ben de o yüzden aldım. Bant takıp duşme ihtimalindense zamk gibi yapışsın istedim bu arada silikon veya bant farketmeksizin misina ipiyle rahat sökülüyormuş. Tek sıkıntı araç üstünde kalan izleri temizlemek.
Ben de başta öyle düşünmüştüm. Fakat tanıdığım bir detailingci abim var. Eğer çatlarsa kırılırsa sökmek isteyebilirsin, o zaman altta kalan dayson silikonları temizleyemeyiz. Boyaya mutlaka zarar verir, o yüzden silikon işine girme dedi. Zaten önceden 1 takım kromajı bu yüzden çöpe attım. Yeni aldığım takımda 2 hafta sonra atma yaptı. Valla ne yapacağım konusunda kararsızım.SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben n11 den aldım cam çıtaları da kapı altı çıtaları da altlarında şeffaf silikon çift taraflı bantla geldi.. aracı yıkadım, yüzeyi ipa ile sildim ve yapıştırıp bezle bastıra bastıra ovaladım. 6 aydır duruyor. hiçbiri ne atma ne kayma ne kalmka yapmadı.. buna benzer azcık kalın bir ürün çıtalarda gelen. http://www.hepsiburada.com/3m-vhb-4910f-cift-tarafli-akrilik-bant-seffaf-20444-p-HBV0000009YSY
Sıcak silikon ile yapıştırmanızı öneririm, hem dayanıklı hemde sökülmek istendiğinde boyaya bir zararı olmaz.