0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Böyle sağda solda orjinal diye satanlar Aliexpressten en ucuzunu alıp satıyorlar.
Haydaaa Orijinalini satıyoruz da hata mı yapıyoruz Kaan ?SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama abi ben öyle demek istemedim Sizin yeriniz belli ama bu satanlar evden facebooka ilan koyuyorlar. Ooo satıyoruz hemde orjinal diyorlar. Bende mi bu işe girsem diyorum da sermayem az. Bide satamazsam o kadar sabitleyiciyi ne yapıcam
İşin aslı kimse gidip bu ürüne Toyota serviste 400TL vermek istemez. Mecburen alternatifler ilgi çekiyor. Ali Aliexpressten alınır tabii ama bu adam 40 TL ye orjinal sattığını söylüyor. 40 TL de olsa gönderemedim gerçi cesaret edemedim. Ufuk bey siz de var mı bu CC parçadan. Varsa fiyatı nedir acaba?SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşin aslı, millet aracı satarken böbürlene böbürlene, büyük puntolar ve fon rengi ile "Cruise Control Mevcut" yazıyor ama kolu $10' aldım demiyor Bizde orijinal olarak mevcut, yanlış hatırlamıyorsam aracınıza uygun kapak (hediye) ile fiyatı 300TL civarı olması gerekli.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim araçta vardı zaten. Bozuldu. Aracımı satacağım o yüzden bu kolu almaya karar verdim. Eğer 10$ a alırsam aracımın ilanına yazacağımdan emin olabilirsinizSM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, sizi tenzih ediyorum.Aracında fabrikasyon olan kullanıcıları kastetmemiştim.Aracınızdaki kol neden bozuldu? Ben hiç bozulan Oem CC kolu görmedim şu ana kadar.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir arkadasim aldi fakat vida ve kapak yok birde daha takmadik calismasinida bilemiyoruz tabi...ama orjinal olupta 40 tlye nasil satilabilir muamma ...