Yağ eksiltmenin seçimi ile alakası var ama çok yok .Bu denli eksiltme viskozite ile alakalı kesinlikle değil kendi aracımı aldııgmda servis 10/40 yarı sentetik yag koyuyormuş tu servis faturaları var oradan biliyorum . Ben ilk yag değişiminde 5/30 mobil kullandım bu ay tatile giderken 9870 km iken yagı değişirdim 1 gram bile eksilme yoktu bu km nin 5000 km si de lpg kullanıldı .Şimdi mobil x1 5/40 tam sentetik koydum . Bunun nedenin 5/30 da aracım daha çok fan açıyordu ondan dolayı 5/40 tercih ettim . Ama Murat bey in durum çok farklı motorda kaçak yok ama ciddi bir yağ eksilmesi söz konusu ince yağ tam sentetik yağı bu araç belliki içer . O yüzden yarı sentetik 10/60 mobil kullanması en mantıklısı bu durumda . Yağ gene eksilir ama örnek veriyorum 5 binde 1 kilo gibi olur bu eksilme 1000 de kg olmaz . Ama bu durumun tam çözümü arıza tespit edilip yenilenmesi gereken motor parçaları yenilenecek
Yücel bey yağ daki eksiltmeyi itina ile takip ediyorum, yaklaşık elimde 0.5 lt. Mobil1 10x40 yağ var, eğer ihtiyaç olurda (ki inş eksiltme olmaz) bunuda ilave edeceğim. Sonrasında ilk deneyeceğim yağ 10x60 olacak..
Baktım o da kısa zamanda eksiltme yaparsa bu defa mecburen motor a yoğunlaşacağım...
Eğer motor ekipmanlarını değişirsem lpg.yi de sıralı sistem yapacağım.... (mevcut şuan tek nolta - ama yinede benzinde ilk çalma)
Ama ilk önce yapacağım hareket kaçak kontrolü olacak.
Efsaneyi life kaldırınca rolantide çalıştırıp gaz a yüklenerek dediğiniz bölgelerden kaçak olacakmı ona bakacağım....
Tabi egsozdan çıkacak olan duman rengine de
Son durumu buraya paylaşacağım...
Saygılar....
Mesaj Birleştirildi: 01 Eyl, 2016 09:47
Sürekli farklı marka ve kategoride yağ kullanımı tavsiye edilmez. Mümkünse efsaneye tam sentetik 5W40 şayet ilk iki 5W40 kullanımında eksiltme sıkıntısı devam ederse 3. değişimde 10W60 ile sorunu uzun soluklu erteleyebilirsiniz.
Yukarıda arkadaşlar yazmışlar; yağ keçeleri vb. yerlerden kaçak varsa diye. Benim burada yazdığım bu kaçaklar olmadan yağ eksiltme durumunda geçerli.
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım Mahmut bey..
Aracı ilk aldığımda motor yağını ve filtre değişiminde eski yağ dan kalıntı kalmasın diye, eski yağın içine berner motor içi temizléyici kullandı usta mavi bi kutu..
Sonrasında ben borvigor performans katkısı ile mobil1 5x30 yağ kullandım.. Bu yağ da aşırı eksiltme olunca (700 km.de 1 lt. gibi) nerdeyse yağ çubuğunda yağ kalmamış (uzun yolda) ve çok korktum motora bişey olmuştur diye, o an motor a kaçak kontrolü yaptığım da alt kapak ekinden aşırı yağ sızdırdığını gördüm ve hemen alt kapak contasını değiştik. (O an motordan yaklaşık 1.5 ĺt yağ çıktı) o alt kapak tabanını öyle bir kurum bağlamış ki , kim bilir motor nasıl bunalmiştır! Acaba bu kurum o katkılar dan mıdır diye kontrada kaldım.?
Sonra motor temizliğini yaptıktan sonra mobil1 10x40 kullandım ve şuan itina ile takibindeyim eksıltmenin..
Yanlız bu form a dahil olduğum günden beri aracım hakkında müthiş bir bilgi sahibi oldum ve daha da öğreneceğim çok şey olduğunu da düşünüyorum. Çünkü kafamda çok soru işaretleri var.. umarım onların da üstesinden geleceğim inş...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür.ler..
Mesaj Birleştirildi: 01 Eyl, 2016 13:33
Mesaj Birleştirildi: 01 Eyl, 2016 13:44
Resim yüklemeyi başarabildim.. bu alt kapağın durumu idi.. Tabanı kurum bağlamış...
Bu da kapak söküldüğünde süzgeçin hali idi... (delikler nerdeyse tıkalı)
Mesaj Birleştirildi: 01 Eyl, 2016 13:52
Alt kapak sökülünce...
Mesaj Birleştirildi: 01 Eyl, 2016 13:56
Mesaj Birleştirildi: 01 Eyl, 2016 15:06
Bu da sızıntı...