Gönderen Konu: erdoğan konusundaki banlar ve tokatlar&alkışlar  (Okunma sayısı 2406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: erdoğan konusundaki banlar ve tokatlar&alkışlar
« Yanıtla #20 : Şubat 02, 2009, 01:00:03 »
5 ve 6 sayfaya kadar okumadım.Sadece o sayfaları okudum.Biri Davos demiş biri Pkk demiş.Sizene bundan ya..O sizin işiniz değil.Burası bir otomobil sitesi.Böyle bir konunun açılması doğaldır.Cevabını yazarsın evet doğruydu yada hayır yanlıştı diye.Yok amerikaya öyle yapmış buna böyle yapmış,al misketlerini ver misketlerimi işine çevirmişsiniz.Dediğim gibi  canlı bir tartışma olaymış en başta Mustafa arkadaşımız,sopa silah bıçak ne varsa kuşanır görüşünü benimsemeyenlere saldırırmış.Tartışma böyle olmaz.İnsanlar konuşa konuşa denmiş ama,insan olarak hayvanların yaptığını yapamıyoruz.Daha ne diyeyim ben..Güzelim site ne hale geldi..Hayret bir şey
,
Özcan arkadaşımıza katılıyorum, arkadaşlar politik bir konuda tartışmaya başlamışlar, ipin ucunu kaçırmışlar, anladığım kadarıyla yönetim de konuya ve ortaya konan fikirlere değil, kullanılan üsluba müdahale etmiş.
Ben de sözü edilen konuyla ilgili çevremdeki insanlarla mütalada bulunuyorum ama bu foruma taşımayı düşünmemiştim. Burayı güzel bir paylaşım yeri yapan, üyelerin katılımı ve yönetimin bu konudaki çabasıdır. Kimsenin kimseye darılmamasını ve burada hepberaber oluşturduğumuz paylaşım ortamının sevgi saygı çerçevesinde uzun ömürlü olmasını burada edindiğimiz kazanımları kaybetmemeyi ve dolayısıyla hiç bir üyemizin de bırakıp gitmemesini diliyorum. Uzun oldu kusura bakmayın.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 02, 2009, 01:00:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 02, 2009, 01:08:37 »
bu tartışmadan dolayı kimseye kırgın değilim. eğer birini kırdıysamda özür dilerim. muhammed abinin de siteden ayrılmasını istemiyorum inş verdiği karardan geri döner. bence de çok güzel bi paylaşım ortamındayız kıymetini bilmeliyiz. bu konu da artık kapansın istiyorum. herkese iyi forumlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 02, 2009, 03:16:11 »
Bence bu konunun tartışılması iyi olmuş. En azından bu forumda siyasi içerikli bir konunun tartışılmasının ne kadar gereksiz olduğu ortaya çıkmış oldu...  Yasaklanan arkadaşlara gerçekten çok üzüldüm. Eğer bunu bir gurur meselesi yapıp geri dönmezlerse çok üzülürüm...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 02, 2009, 08:31:05 »
  Seçilen konu hakkında hiç bir sorun yok arkadaşlar. Sorun, Yönetici Murat arkadaşımızında söylediği gibi tartışma sırasında sarfedilen sözler, yanlış kullanılan kimi sekmeler (yuhala) ya da kullanılmayan sekmeler (moderatöre bildir) ile ilgili. Ben tartışılan konunun sonlarına doğru şans eseri yetişmiştim ve inanamamıştım. İnsanlar ne çabuk kimlik değiştirebiliyor. Hiç bir şey birbirinizi kırmaya değmez ki hele aynı fikirde olmadığınız bir arkadaşınızı sırf bu yüzden yuhalama yollamak bence çok yadırganacak bir durum. Konuyu sakin ve bilimsel bir zemine döndürmek için bir yazı aktarmıştım ancak görünen o ki bazı arkadaşlar tartışılan konudan değil, tartışmanın kendisinden zevk alıyor. Amaç tartışmak olmamalı, konunun kendisi olmalı. Heleki kişiler hiç olmamalı.
 Murat arkadaşımızında farkettiği gibi bir gün 'bu konuyu neden kapattılar, bakın bu konuyuda kaparlar'' deniyor. Ertesi gün  'konuı neden kapatılmadı'' deniyor. Tutarlılık konusunda sorunlar olduğunu düşünüyorum ve üstelik bu durumda hiç kimse ''Moderatöre Bildir'' sekmesinide kullanmamış. Ayrıca her üyenin, biraz da olsa otokontrol sergilemesi gerekir diye düşünüyorum.
 Bazı arkadaşlar ise; kimi üyelerin yasaklayanların siyasi görüşünü biliyorum gibi ifadeler kullanmış. O arkadaştan hiç beklemezdim (şahsıma ya da diğer bir arkadaşa). Siyasi görüşler, kişiler, partiler geçicidir. Toplum kalıcıdır. Başka bir arkadaş aynı konuda işi uçaklara getirmiş. Ama bu konuda hiç bir bilgisi olmadığı açık. Halbuki söylediğini kesinmiş gibi değilde, ben böyle biliyorum şekilnde aktarabilse eminim cevaplarda daha yumuşak ve bilgiye dayalı olurdu. Hepimiz insanız ve hata yapabiliriz. Fakat bir konu masaya yatırılırken biraz daha araştırma yapmak ve gerçek manada nesnel yaklaşım herkes için yararlı olur. Sonuçta herşey bizim, hepimiz için.
 Birbirimizi kırarak kimsenin eline birşey geçmez. Lütfen biraz daha saygı, somut ve bilimsel bilgi ve sevgi. Bakın herşey daha kolay olur.

Not: Şu yaratılan ortam bile, toplumun ne kadar kırılgan bir yapıya doğru sürüklendiğinin bir göstergesidir ve manidardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #24 : Şubat 02, 2009, 09:20:17 »
Türkay sana katılıyorum,çifte standartın her türlüsüne karşı olmak lazım.
2009 corolla 1.6 düz elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 02, 2009, 10:02:46 »
  Seçilen konu hakkında hiç bir sorun yok arkadaşlar. Sorun, Yönetici Murat arkadaşımızında söylediği gibi tartışma sırasında sarfedilen sözler, yanlış kullanılan kimi sekmeler (yuhala) ya da kullanılmayan sekmeler (moderatöre bildir) ile ilgili. Ben tartışılan konunun sonlarına doğru şans eseri yetişmiştim ve inanamamıştım. İnsanlar ne çabuk kimlik değiştirebiliyor. Hiç bir şey birbirinizi kırmaya değmez ki hele aynı fikirde olmadığınız bir arkadaşınızı sırf bu yüzden yuhalama yollamak bence çok yadırganacak bir durum. Konuyu sakin ve bilimsel bir zemine döndürmek için bir yazı aktarmıştım ancak görünen o ki bazı arkadaşlar tartışılan konudan değil, tartışmanın kendisinden zevk alıyor. Amaç tartışmak olmamalı, konunun kendisi olmalı. Heleki kişiler hiç olmamalı.
 Murat arkadaşımızında farkettiği gibi bir gün 'bu konuyu neden kapattılar, bakın bu konuyuda kaparlar'' deniyor. Ertesi gün  'konuı neden kapatılmadı'' deniyor. Tutarlılık konusunda sorunlar olduğunu düşünüyorum ve üstelik bu durumda hiç kimse ''Moderatöre Bildir'' sekmesinide kullanmamış. Ayrıca her üyenin, biraz da olsa otokontrol sergilemesi gerekir diye düşünüyorum.
 Bazı arkadaşlar ise; kimi üyelerin yasaklayanların siyasi görüşünü biliyorum gibi ifadeler kullanmış. O arkadaştan hiç beklemezdim (şahsıma ya da diğer bir arkadaşa). Siyasi görüşler, kişiler, partiler geçicidir. Toplum kalıcıdır. Başka bir arkadaş aynı konuda işi uçaklara getirmiş. Ama bu konuda hiç bir bilgisi olmadığı açık. Halbuki söylediğini kesinmiş gibi değilde, ben böyle biliyorum şekilnde aktarabilse eminim cevaplarda daha yumuşak ve bilgiye dayalı olurdu. Hepimiz insanız ve hata yapabiliriz. Fakat bir konu masaya yatırılırken biraz daha araştırma yapmak ve gerçek manada nesnel yaklaşım herkes için yararlı olur. Sonuçta herşey bizim, hepimiz için.
 Birbirimizi kırarak kimsenin eline birşey geçmez. Lütfen biraz daha saygı, somut ve bilimsel bilgi ve sevgi. Bakın herşey daha kolay olur.

Not: Şu yaratılan ortam bile, toplumun ne kadar kırılgan bir yapıya doğru sürüklendiğinin bir göstergesidir ve manidardır.

konuyla uzaktan yakından ilişkim yok ama bir noktada kendimi tebrik etmek istiyorum. Bu alkış tokat mevzu ..ka saracak demiştim ve dediğimdede bu kadar kısa sürede haklı çıkacağımı düşünmüyordum açıkcası. Söyledim gene söylüyorum bu uygulamayı kaldırmanız forumun ruh sağlığı açısından faydalı olacaktır.

Herkese iyi forumlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Şubat 02, 2009, 13:20:56 »
Hakan Bey, başka forumlarda da bu tür siyasi tartışmalara girdim, daima ortalık karıştı. Ben bu forumdaki seviyenin kaliteli olduğunu düşündüğümden buna benzer bir konuyu açtım ama sonradan pişmanlık duymuştum. Allah'tan Hakkı Bey ve siz yöneticiler konuyu sildiniz ve beni rahatlattınız. Benim anlamadığım benim açtığım konuyu yerinde bir kararla silmişken bu konuyu niye silmediniz? Yanlış anlamayın, bana gelince siliyorsunuz başkasına gelince silmiyorsunuz gibi bir sitem ya da mızıkçılık yapmıyorum, hiç de yapmadığım ve sevmediğim bir şeydir.

Bu ve buna benzer konular ( sadece bu forum için değil tüm forumlar için kastediyorum ) maalesef tartışılmıyor, adeta savaş veriliyor. Biz özellikle siyasi içerikli tartışmayı bilmiyoruz, daha doğrusu tartışamıyoruz. Karşıt fikirlere tahammülümüz yok, böylesini hemen feci şekilde suçlayıp, kolaylıkla rencide edebiliyor, alaya alabiliyoruz ki bahsi geçen konuda alaycı tavırlar vardı. Tabii her ama her forumda bunları tartışmaya katılan herkes yapmıyor, bir kaç kişi yapıyor ama tartışmanın huzuru kalmıyor.

Bir kaç yıldır yaşadıklarımıza bakarak rahatlıkla söyleyebilirim ki ülke genelinde sağ-sol zıtlığı gibi tehlikeli bir zıtlaşmanın kapısından girdik. Adını burada koyup yeni bir polemik yaratmak istemiyorum ama giriş bölümü buysa gelişme ve sonuç bölümlerini düşünmek bana ağır geliyor.
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Şubat 02, 2009, 13:32:29 »
İşte bu sebeplerdendir ki bu tarz toplu ortamlarda hiçbir şekilde bu tartışmalara girmem, yorum yapmam. Şirkette de bu konularda sıkıntı yaratabilecek toplu mailler atmam. Türkiye bu konularda çok çok kırılgan ve hassas bir ülke, üzerimizde bu kadar oynandığı sürece de böyle olacak. Onun için burasını sadece forum gereği olduğunu düşündüğüm konular için kullanmaktayım.(Şahsen) 1 yıl Londra'da kaldım, inanılmaz bir şekilde 1 yıl boyunca kimsenin birbiriyle politika konuştuğunu duymadım, bu çok garibime gitmişti ODTÜ'den mezun biri olarak :D Sanırım bu gelecek korkusu olmaması, herşeyin oturmuş olması ile ilgili bir durum...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #28 : Şubat 02, 2009, 14:36:26 »
  İnsanlar fikirlerini medeni şekilde ortaya koyabildikten sonra problem olmaz. Fikirler ortaya konmak içindir, karşı tarafa kabul ettirmek için değil. Eğer karşı taraf yeterince objektif ise, sizde fikirlerinizi sağlam, bilimsel temellere, kanıtlara dayanarak ortaya koyuyorsanız karşı tarafın ilgisini çekmiş olursunuz ve kim bilir belki benimseyebilir bile. Medeniyetle, kaosu ayıran başlıca etmen budur. Ali Rıza, çok doğru söylediğini düşünüyorum bende. Alınmamana sevindim çünkü müdahale kişisel olarak yapılmadı kimseye. Ama konular o kadar çabuk kaosa dönüşmüşlerki en pratik yolun konuyu direk kapamak olduğu düşünülmüştür müdahale eden arkadaş tarafından ve zaten o anda yapacak fazla birşeyde yoktur bence. Ama hala kimi arkadaşlar problemin nerede olduğunu anlamış değiller. Bu uyarıyı kaçıncı sefer yapıyorum bilmiyorum ancak anlmamakta direnen arkadaşların olduğu bir gerçek. Unutmayın, karşı olunan fikirleride benimseyen arkadaşlar var ve onlarada saygılı olmak lazım.
 Umut, seninde söylediğin çok doğru, İngilterede ki hayat, yaşam güvencesi seviyesi Türkiyenin çok üzerinde orada da kimi sorunlar olmasına rağmen. Ancak bunun bir diğer sebebide akademik ortamda hiç tartışmaya girmemiş kimi arkadşaların henüz tartışmanın gereklerini bilmemelerinden ileri geliyor. Bu da durumu bir anda sokak dövüşüne çeviriyor. Lütfen biraz daha araştırma ve saygı. Öğrenmenin sonu yoktur, ilimin peşinden gidelim, usanmadan.
 Ayrıca kimi kültürlerde karşı tarafa bırakın siyasi görüşünü sormak, kaç çocuğun var, evlimisin diye sormak bile ayıptır.

Sonuç olarak başkasının siyasi ya da herhangi bir fikirine karşı koymadan önce kendi fikirinize yeterince sahip olmak önemlidir. Kendi fikirini savunamayanların, başkalarının fikirlerini yermeye hakkı yoktur. Ortaya birşey korken, bunu delillere dayandırmak gerekir. (bakınız Münazara Sanatı)
 Tüm arkadaşlara teşekkürler. Bu tecrübeler sayesinde, hep beraber, daha nezih bir ortam yaratabileceğiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Şubat 02, 2009, 14:52:29 »
  Tartışmayı,karşıt görüşteki insanları dinlemeyi bilmeyen bir toplumuz.Bir şahsi fikir nerelere kadar geldi.BEn şahsen siyaseti ve politikayı sevmeyen biriyim.Ve bu konulara girmeyide istemiyorum.Bingöl'lü yada Doğulu olmam,sohbetlerde başka yerlere çekilmesi ister istemez rahatsız eder beni.93 yılında 33 rahmetlinin sorumlusuymuşum gibi (gerçi sorumluların kim oldugu malum operasyonlar sayesinde ortaya çıkmıştır) üzerime gelmeler falan..İnsanlarımız tarafsız düşünemiyorlar.Yapılan bir olayı yada bir hareketi,toplumun geneline mal etmeyi çok iyi biliyoruz.Ve yargısız infaz yapıyoruz hemen.Şişlide tecavüz zanlısı diye adamı döverek öldürdüler,suçlu başka biri çıktı.Sivasta otel yakıldı.Bir çok insan yanarak can verdi.Fatura tüm Sivaslılara çıktı.Başbakan Davosta bir harekette bulunmuştur.Bunun doğru yanıda vardır,olumsuz yanlarıda vardır.Ve bizde burda birbirimizi yiyiyoruz.Birinin yaptığı için,kendi arkadaşımı,yakınımı,ailemi kırmam....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 02, 2009, 20:24:57 »
Hakan Bey, başka forumlarda da bu tür siyasi tartışmalara girdim, daima ortalık karıştı. Ben bu forumdaki seviyenin kaliteli olduğunu düşündüğümden buna benzer bir konuyu açtım ama sonradan pişmanlık duymuştum. Allah'tan Hakkı Bey ve siz yöneticiler konuyu sildiniz ve beni rahatlattınız. Benim anlamadığım benim açtığım konuyu yerinde bir kararla silmişken bu konuyu niye silmediniz? Yanlış anlamayın, bana gelince siliyorsunuz başkasına gelince silmiyorsunuz gibi bir sitem ya da mızıkçılık yapmıyorum, hiç de yapmadığım ve sevmediğim bir şeydir.

Ali Riza Bey,

sizin sorunuza cevaben yaziyorum.
- Burada cebimizden para vererek bu forumu kurduk ve yasatiyoruz. Hepimiz bir sekilde isimizi yapiyoruz.
Takdir edersiniz ki, 24/7 nöbete olan birileri yok. Hic bir forumda, bilgisayarin basinda ahanda bu konu geldi, hemen kapatiyim diye bekleyen bir yönetici oldugunu sanmiyorum. Varsa ya cok zengindir, ya cok salaktir, ya da issizdir. Herkesin yerine getirmesi gereken sorumluluklari var. Yöneticilerin az veya olmadigi bir ana denk gelmis. Hakan`in da dedigi oto-kontrol sistemi var. Kimse de o dügmeye basip olayi bildirmemis.

Polisleri düsünün, ayni mantik. Karakolda telefon bekliyorlar veya gezinirken durumu farkedip müdahale ediyorlar. Her daire basina bir polis düsmüyor ki  8-)

- Her insan gibi yönetimin de hatalari olabilir. Biri görmüs farketmemis de olabilir. O  niye olmadi, bu niye böyle diye gecmisi desmenin hicbir zaman bir getirisini ben göremedim. Bu nedenle de niye silmedik söyle yapmadik diye etrafa bakinmiyorum.

Bir kaç yıldır yaşadıklarımıza bakarak rahatlıkla söyleyebilirim ki ülke genelinde sağ-sol zıtlığı gibi tehlikeli bir zıtlaşmanın kapısından girdik. Adını burada koyup yeni bir polemik yaratmak istemiyorum ama giriş bölümü buysa gelişme ve sonuç bölümlerini düşünmek bana ağır geliyor.

Bu konuda %100 hak veriyorum. Politikaya girmeden yok bu harbi politikaci, bu parti süper demeden 2 cift laf edeyim.

Delikanli adi üstünde. Kandirmak, manupule etmek kolaydir. Gazi aldi mi kimseyi görmez gözü. Kirar gecer. Ve de arastirma yapayim, kitap okuyayim mantigi genelde yok. Kulaktan dolma bilgi yeter, yasar giderim kafasindalar.

Okuyanlarin da zaten nasil konustugu da belli oluyor. Kendi fikirlerini nasil da güzel savunabiliyor. Ama öte tarafta, kahve de konusur gibi kafa göz yaranlarda var.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Şubat 03, 2009, 02:18:03 »
 Burada cebimizden para vererek bu forumu kurduk ve yasatiyoruz. Hepimiz bir sekilde isimizi yapiyoruz.
Takdir edersiniz ki, 24/7 nöbete olan birileri yok. Hic bir forumda, bilgisayarin basinda ahanda bu konu geldi, hemen kapatiyim diye bekleyen bir yönetici oldugunu sanmiyorum. Varsa ya cok zengindir, ya cok salaktir, ya da issizdir. Herkesin yerine getirmesi gereken sorumluluklari var. Yöneticilerin az veya olmadigi bir ana denk gelmis. Hakan`in da dedigi oto-kontrol sistemi var. Kimse de o dügmeye basip olayi bildirmemis.

Polisleri düsünün, ayni mantik. Karakolda telefon bekliyorlar veya gezinirken durumu farkedip müdahale ediyorlar. Her daire basina bir polis düsmüyor ki 

Araba denen makinenin hakkında şu an bildiklerimin %80'ini son 7 aydır sizin ve bu forumdaki tüm katılımcı ve paylaşımcı arkadaşların sayesinde öğrendim... Öncelikle size ve sizin şahsınızda bu forumun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Bu biraz geç kalmış bir teşekkür ama yukarıda yazdıklarınızı doğrusu hiç düşünmemiştim. 

Olan oldu, bu saatten sonra yapılacak bir şey varsa o da herkesin bu olaydan ders çıkarması ve benim çok beğendiğim bu forumun kaliteli seviyesini bozmadan varlığının sürdürülmesi... Herkese iyi forumlar diliyorum..... :)
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Şubat 07, 2009, 11:17:56 »
çok şükür cezamız bitti
epeydir bu forumun üyesiyim ve çokta hoşuma gidiyordu taki o güne kadar
ben nededim ne yazdım kime hakaret ettim yada kimi tokatladım da ceza aldım
sebebi isyan çıkartırız cümelisndenmiş nasıl yapacaksak bunu yani latife olduğunu anlayamamışlar
ayrıca ceza sebebi olamaz bence bu olayı hala sindirebilmiş değilim
istemeyerek kalbini kırdığım arkadaş varsa özür dilerim
şimdi yönetim kaydımı silebilirmi yada biz silebiliyormuyuz
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 07, 2009, 11:45:22 »
Anam konu tekrar hortladı.... ::)
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #34 : Şubat 07, 2009, 14:35:48 »
  Bence, hep beraber Ali KOÇ arkadaşımızın açtığı Arkadaşlık konusunu okuyalım.