Gönderen Konu: erdoğan konusundaki banlar ve tokatlar&alkışlar  (Okunma sayısı 2408 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
erdoğan konusundaki banlar ve tokatlar&alkışlar
« : Şubat 01, 2009, 12:36:04 »
bu başlıkta tartışma vs istemiyorum şahsen.. bu başlıkta onu veya bunu savunma da olmasın, sadece yöneticilerden cevap bekliyorum; "erdoğan" isimli başlıkta kimi değerli ve fazlasıyla aktif kullanıcıları banlamışsınız yönetim olarak..bunun nedeni nedir? bunun nedenine "forumu amacından saptırmak, siyasi içerikte propaganda yapmak" derseniz eğer o başlıkta karşıt görüşü savunanların da banlanması gerekirdi..banlanan isimlere baktığımda sadece sayın başbakanın hareketini savunan, destekleyen kişiler olduğunu gördüm..bakın desteklenen şey tayyip erdoğan, akp ve benzeri birşey değil..desteklenen şey türkiye cumhuriyeti başbakanının(erdoğan şahsı değil, bu milletin başbakanı) davos zirvesinde milletini küçük düşürmeyip gereken cevabı vermiş olduğu harekettir..bir de o konudaki alkış ve tokat meselesi var... karşı görüşü destekleyen kişilere tokat atılmıştı, ve yine alkış da..bugün farkettim ki bu konuda başbakanın(erdoğan değil başbakan) hareketini destekleyen herkes banlanmış, karşı görüşü savunanların da tokatları silinmiş sadece aldıkları alkışlar kalmış.. isim vermedim hiç, ama hem yöneticiler hem üyeler ne demek istediğimi anladı sanırım..benim en üzüldüğüm şey zaten az olan aktif üyelerden 3-5 tane daha kaybetmiş olmamızdır..yönetim bana açıklasın, bu nasıl bir ayrımcılıktır? yönetimin tarafsız olması gerekmez mi? şahsi görüşlerini foruma yansıtmak ne derece doğrudur? bu yazdıklarım yüzünden alcağım tokadı da iltifat kabul ederim, uzaklaştırmayı da iltifat kabul ederim...çünkü doğruları söylediğimi düşünüyorum.. forum kurallarına aykırı hiç bir şey yok bu yazıda, tek istediğim cevap..neden uzaklaştırıldılar? diğerleri neden uzaklaştırılmadı? tokatlar silindi alkışlar neden silinmedi?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

erdoğan konusundaki banlar ve tokatlar&alkışlar
« : Şubat 01, 2009, 12:36:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Ynt: erdoğan konusundaki banlar ve tokatlar&alkışlar
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2009, 13:28:56 »
Kendinize göre dogru konusuyor olabilirsiniz.

Erdogan konusunda taraflara göre ceza verilmedi. Isteyen istedigi gibi düsünebilir ve bu yüzden de konu halen yerinde duruyor ve silinmedi. Eger Erdogan hakkinda pozitif konustu diye ceza aldiklarini düsünüyorsaniz, büyük yanilgi icerisindesiniz. Düsündügünüz gibi olsaydi, hemen konu da silinirdi.

(Erdogan`i günahim kadar sevmem ama Davos`ta yapilanlara tepki vermesini olumlu karsiladim. Bir ulusun basbakanina yarasir sekilde yapabilirdi ama yapmadi. B tarz hareketler de onun karakteri. Yapabilecek birsey yok.)

Ceza alan arkadaslar, forum kurallarina karsi geldikleri icin 5 gün süreyle tatil aldilar. Nedeni polemik yaratmak ve yönetimin kurallarini hice saymaktir. Örneklerini isyan cikartiriz, söyle yapariz, atarlar, banlarlar bizi vs diyaloglarinda görebilirsiniz. Hangi tokatlar/alkislar verildi, silindi konusuna girmiyorum. Görülen gereksiz atilmis tokatlar veya alkislar silinmistir ve bu normal prosedürdür. Farkina varilmayan bir durum var ise üyenin yönetime mesaj atmasi ile incelemeye alinir.

Bir üye ise uyarilmasina ragmen kisisel terbiye sinirlarini astigi icin süresiz uzaklastirildi.

Unutmayin ki üye olurken kurallari okudunuz ve kabul ettiniz. Yönetim uygun oldugunu düsündügü hareketleri, forumun selameti acisindan yerine getirir. Espri mahiyetinde olan bir Noel baba konusunu uzatip, polemik yaratmanin bir alemi yok. Yanlis oldugunu düsündügünüz bir nokta varsa, yönetime mesaj atarsiniz ve cözmeye calisirlar. Konu acip, yok isyan cikarticaz, korktular konuyu kapattilar vs gibi yapici olmayan hareketler sergilemenin foruma olan getirisi nedir? Yanlizca kisisel tatminden öte gitmeyen bir davranis.

Herkes gibi yönetimde hata yapabilir. Ama yapici olmak yerine bozucu sekilde hareket edilmesine bu forumda izin verilmeyecektir.

Bu mesaji da samimiyetinize güvenerek atiyorum ve konuyu silmiyorum, kitlemiyorum. Yönetim uygun oldugunu düsündügü aksiyonu almak durumundadir. Normalde hicbir sekilde neyin neden oldugunu oturup herkese de aciklayacak degildir. Ama bu konuyu da polemik cikarmak icin kullanacak olanlar lütfen olmasin.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2009, 16:00:21 »
Merhaba Türkay, bu forumun bir üyesi ve aynı zamanda içerik yöneticilerinden biri olarak her türlü mesajın heyecan ve duyguların etkisinde kalmadan, akıl süzgecinden geçirilerek yazılmasından yanayım. Bu marka fanatikliğinden, siyasi mesajlara kadar çok geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #3 : Şubat 01, 2009, 16:33:17 »
direk banlanmak yerine konu kapatılabilirdi diye düşünüyorum..(konu sürecini bilmiyorum, yanlışım varsa kusura bakmayın)

konuyu yeni gördüm ve banlanan arkadaşlar Türkay'ın da dediği gibi gayet aktif kişiler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2009, 17:51:31 »
murat bey, ben kesinlikle tartışma açmak, eski bir tartışmayı uzatmak vs taraftarı değilim, ordaki uzaklaştırılan arkadaşlar forumda ciddi anlamda aktif olan arkadaşlardı, bence yapılması gereken şey küstürmek değildi..ve forum yönetimi neyin neden olduğunu herkese açıklayacak değildir demişsiniz, ben hesap sormadım, sizin yaptığınız şey de hesap vermek değil, burası demokratik ve özgür bir ortam diye biliyorum (kurallar çerçevesinde) ordaki arkaşlar uzaklaştırıldığına göre bir kural ihlali yapmış olmalılar diye düşünüyorum, söyledikleri konuda haklılardı gibi geliyor bana, yani tayyip erdoğanı öven herhangi bir yorumun varlığına izin verilmezken diğer birçok konu birçok siyasi içerik konuşulabiliyor..beni asıl üzen ve geren şey konunun yukarda bahsettiğim gibi görünmesidir...konu öyle onlar tayyibi savundu kovuldu diğerleri sövdü alkış aldı demiyorum..öyle görünüyor diyorum.. ben tayyip erdoğan oley diyen birisi asla değilim, ama iyi kötü her yaptığına bir kulp bulmak, tu kaka demek de bağnazlıktır, o da bir yerde fanatikliktir diyorum..orda kovulan(uzaklaştırma alan) arkadaşlarımız tayyip erdoğan fanatiği değillerdi, sadece doğru ve güzel buldukları bir hareketi takdir eden, o hareketi savunan kişilerdi.. sanırım biraz kurunun yanında yaş da yanar olayı olmuş, işi cıvıtan, saçma muhabbetlere girenler olmuş ama olmayanların küstürülmesi beni üzdü..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2009, 18:12:06 »
konuyu takib ettim yazıcaktım bir yorum ve bu konu kapatılır yazmaya gerek yok diye düşündüm.
Bence baktınız konu anlamını aşıyor yada açacak siyasi tartışma baştan kapatabilir diniz.
Ve bu alkışlama tokatlama yada yuhalama ne derseniz bence bunların hiçbir önmi yok olmasa daha iyi olmazmı çok mu önemli zaten yazarak da teşekür edip taktir ediyoruz olmaması taraftarıyım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2009, 18:20:57 »
Herkes konuda fikir sahibi ise bende birşeyler söylemek istiyorum. Böyle aktif arkadaşların neden banlandığını anlamamıştım ilk gördüğümde zamanımda yoktu bakamadım, ekleme yapmayacağım sadece Türkay'a katılıyorum ve destekliyorum.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 01, 2009, 18:50:24 »
  Selam.
 Arkadaşlar, öncelikle şunu açıklamak isterim; sorun kesinlikle konu değildir, bunun tartışılma biçimi, sarfedilen sözler ve kurallardır. Kurallardan hoşa gidilmeyen olabilir, hatta kuralda olmayabilir kimi görüşlere göre ancak bu durumda da herkes kendi kuralını uygulamaya çalışır ve bir kaos ortamı oluşur.
 Bir konuyu tartışmaya açmadan önce ise o konuda bilgi sahibi olmak (etraflıca), amacın fikiri empoze etmek olmadığını göstermek, sadece bilgiyi aktarmak, ya da tez sunmak olduğunu unutmamak gerekir. Bu durumda da arkasından doğal oalrak anti tez gelir. Ama bu işi bilimsel olarak yapmak gerekir ve buda araştırma ister. Yeterli araştırma yapılmadan fikirler ortaya atılınca da iş laf karmaşasından başka birşeye dönüşmez. Kimseyede bir yarar sağlamaz, tam tersine sorun teşkil eder ve malesef müdahale gerektirir. Oysa konuyu somut delillerle ve neden sonuç ilişkileri içinde açıklarsak ortaya elle tutulur bir bilgi çıkar ve herkesin işine yarar. Sonuçta bu bir Münazara Sanatıdır ve kurallar içermeside doğaldır.
 Nitekim Sayın Başbakan da bu kuralların uygulanmamasından dolayı zirvede tepki göstermedi mi? Bunu çok iyi irdelemek lazım. Konuyuda bilimsel, somut persfektiften uzaklaştırmadan işlemek lazım. Ayrıca tartışmada adı geçen kişi ve kuruluşların yasal haklarınıda gözetmemiz başlıca görevimizdir ve bu görev hepimiz için geçerlidir. Sadece Yöneticiler için değil, üyeler içinde(Moderatöre Bildir sekmesi ile). Burada kimse birbirinin düşmanı değil ve tartışılan şeylerde asla kişiler ve düşünceleri olamaz. Ancak düşünce açıklamanında bir adabı, ya da karşı düşünceyi dinlemeninde bir usulü olması gerektiğini düşünüyorum. Bu hepimiz için daha yararlı olur bence. Teşekkürler.

Not: Küçük bir tüyo; tartışmayı, sesi çok çıkan değil, delilleri sağlam temellere dayanan kazanır. Bizimde izlememiz gereken gerçek tarihdir, olaylardır. Bu yüzden araştıralım ve yine araştıralım ancak nesnel olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2009, 23:25:34 »
Konu ile tartışmaya katılan kişilerden biri bendim eğer bu konuda tarafım ile ilgili bie yanlış anlama olmuş ve arkadaşlarımız bu konu üzerine uzaklaştırılmış ise çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Konunun kilitleneceğini tahmin ederek yazılanlara cevap verme gereği duydum ama arkadaşlar bana da verdiğim cevaplar sonucu yuhalama ve tokatlar attı sebebini sorduğumda cevap alamadım olaydan da yeni haberim oldu , her ne olursa olsun burada hep beraberiz arkadaşların cezalandırılması hoş olmamış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Şubat 01, 2009, 23:32:14 »
Ben de konuda kendimi tutamayarak hayli mesaj yazdım..istemeden arkadaşlarımı kırdıysam özür dilerim. bir taraftaki kişilerin banlandığı fikrine katılmıyorum ki muhammed alyaruk abi ile düzeyli tartıştığımızı düşünüyorum. yine de uzaklaştrma aln arkadaşlarım adına üzgünüm. bu sürenin tahiminden kısa sürmesini ümit ediyorum..  saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 01, 2009, 23:40:22 »
Siteden ihraç edilen arkadaşları şimdi gördüm bazı kişilerden tokatlamalar silinirken tarafıma +1 tokat daha gelmiş, üstelik diğer tokatın gelme sebebi de sen beni tokatladın bende seni tokatlıyım mantığı ile gelmişken (Bu arada kimseye de tokat atmadım)... Tartışmaya son katılan ve yapan bendim diğer arkadaşların uzaklaştırılma sebebini bilmiyorum ama sorunun çözülmesi için gerekenlerin yapılacağı kanısındayım. Özellikle isim vererek söylemek istiyorum Ahmet Özkök abimiz bu foruma katıldığım günden beri aktif ve yardımcı olan bir kişi idi uzaklaştırılmasına hiç ama hiç anlam veremiyorum.

Teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Şubat 01, 2009, 23:52:14 »
muhammed bey size atılan tokatlarda neden atıldığı hanesinde açıklama yoksa veya açıklama olarak sen bana attın ben de sana atıyorum mantığı varsa yönetime bildirin bu olayı, onlar kesinlikle bir çaresine bakarlar, zaten nedeni belirtilmeden atılan tokat bildiğim kadarıyla kurallara aykırı ve siliniyor, nedeni belirtilmemişse yönetime bildirin, silerler..aynı şekilde sen bana attın ben de ondan attım mantığı da kabul edilemez bir neden o tokat da silinir, yeter ki yönetime haber verin durumu..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 01, 2009, 23:54:09 »
   Daha neler duyacagım.Neler olmuşta haberim yok.Siyasi içerikli yazıları sevmediğim için açıkçası konunun devamını okumadım ve yer yerinden oynamış nedir bu böyle.Her ne kadar kurallar belli olsada aktif üyelerin uzaklaştırılması pek şık olmadı.Bende bu konuda hemen geri adım atılmalı.Bu siteye yakışmadı.Bİzler burda bir aile gibi olmuştuk.Ciddi ciddi inanmıyorum...
   Birede bu yuhala-tokat ve alkış işide can sıkmaya başladı.Ne bu böyle ....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 01, 2009, 23:57:19 »
Bu durum gerçekten oldukça beni de üzdü hele tokat durumlarını görünce iyice canım sıkıldı, Bu güne kadar katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, bende bu durum karşısında forumdan gönüllü olarak ayrılıyorum. Herkese selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Şubat 02, 2009, 00:03:52 »
özcan abi benim dert ettiğim konu da o zaten, o konuda konuşulan şeyler, savunulan, karşı durulan şeyler vs benim umrumda değil, tartışmaya da katılmadım birşey de yapmadım.. benim dert ettiğim şey aktif üyelerin uzaklaştırılması, ciddi anlamda üzüldüm, 2-3 saattir yeniliyorum yeni msj yazılan konuları..tık yok abi sitede, bir ahmet abi, bir turgay, bir gökhan..eksiklikleri hissediliyor, ve dediğin gibi aile gibi olduğumuzu düşünüyorum..bunu yediremedim ben bu başlığı da o yüzden açtım.. alkış tokat meselesi de amacından saptı o başlıkta..sevdiğine alkış sevmediğine tokat gibi bir olaya dönüştü ama onun dışında güzel bir yöntem.. kaldırabilmek lazım alkışı da tokadı da..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Şubat 02, 2009, 00:04:56 »
 Konunun 5 ve 6 sayfalarına bir göz gezdirdim yani arkadaşlar hakikaten saçmalamışsınız.Konuyu Davostan nereler saptırmışsınız.Konuyu kapatmak için neden 6 cı sayfaya kadar beklenmiş ki.Yönetici arkadaşlarımız üyeleri pasif edeceklerine konuyu gerektiği yerden kapatsaydılar ve konuda bir açıklama yazısı yazılsaydı daha etik olacaktı kanaatindeyim.Tokatlar havada uçuşmuş.Tokat meraklıları canlı bir ortam da olsalarmış gerçek tokatlara da gireceklermiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Şubat 02, 2009, 00:08:09 »
Bu durum gerçekten oldukça beni de üzdü hele tokat durumlarını görünce iyice canım sıkıldı, Bu güne kadar katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, bende bu durum karşısında forumdan gönüllü olarak ayrılıyorum. Herkese selamlar
muhammed bey, aslında büyütecek bir olay yaşanmadı, tokat konusuna canınız sıkıldıysa ben sizi alkışlayıvereyim :) şaka bir yana gerçekten siteden ayrılmanızı istemem, bu site özcan abinin her zaman söylediği gibi dosluk, arkadaşlık ve bir paylaşım sitesi..bu site sadece sorunumuz olunca gelip sorduğumuz onun dışında uğramadığımız bir ortam değil..nerde trak orda bırak felsefesi güzel bir felsefe değil..kalmanızı dilerim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 02, 2009, 00:09:41 »
tartışmada sanırım etkin bir rolum var evet kabul ediyorum tartışma amacını aştı bu durumda zaten kapatılmasını doğru buluyorum. kapatılmasaydı zaten ben yöneticilerimizden kapatılmasını isteyecektim. tokatlar konusuna gelince ben bugün ekadar kimseyi tokatlamış yada alkışlamış biri değildim. yanlız dünkü tartışmada daha tartışma sonuçlanmadan birden bire hanemde 2 adet tokat gördüm açıkçası bu beni çok üzdü. neyseki yöneticilerimiz haksız yere atılan tokatları silmişler.. fakat dün benimle tartışmaya giren arkadaşların neden ceza aldıklarını anlamadım. isyan çıkarırız gibi şeyler söylemişler sanırım ben bunları duymadım sanırım daha sonra başka bir konu açtılar ve bunları söylediler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 02, 2009, 00:15:14 »
5 ve 6 sayfaya kadar okumaya dayanabildiyseniz ne mutlu.

Olay konu degil. Tartisma bicimi ve sarfedilen laflar. Konu ile ilgili problem olsaydi, gören yönetici arkadas en basta kapatirdi. Yok niye tatil verdiniz, etik olmamis, bastan kapatsaydiniz gibi yorumlari da anlamiyorum. Bir gün özgürlük, forumda tartisma ortami yaratalim, lütfen konulari kapatmayin deniyor. Ertesi gün olmamis niye konuyu kapatmadilar.

Arkadaslar, yönetimin yaptigi yoruma acik degildir. Yönetim olaya müdehale etmis ve olay kapanmistir.
2x2=4

Cok aktif arkadaslardi, suydu buydu önemli degil. Kural kuraldir.
Ona ayri, buna ayri sekilde kurallar uygulanamaz. Maalesef aktif arkadaslardi ama sakinlesmeleri icin 5 gün tatile ciktilar. Tatil almasalar, bu konu kapatilinca, bir gün sonra gene yeni bir konu ile ayni olaylar. Olayin basi kiytirik bir Noel Baba konusundan geliyor.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Şubat 02, 2009, 00:23:06 »
5 ve 6 sayfaya kadar okumadım.Sadece o sayfaları okudum.Biri Davos demiş biri Pkk demiş.Sizene bundan ya..O sizin işiniz değil.Burası bir otomobil sitesi.Böyle bir konunun açılması doğaldır.Cevabını yazarsın evet doğruydu yada hayır yanlıştı diye.Yok amerikaya öyle yapmış buna böyle yapmış,al misketlerini ver misketlerimi işine çevirmişsiniz.Dediğim gibi  canlı bir tartışma olaymış en başta Mustafa arkadaşımız,sopa silah bıçak ne varsa kuşanır görüşünü benimsemeyenlere saldırırmış.Tartışma böyle olmaz.İnsanlar konuşa konuşa denmiş ama,insan olarak hayvanların yaptığını yapamıyoruz.Daha ne diyeyim ben..Güzelim site ne hale geldi..Hayret bir şey