0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle durumunuzun düzelmesini umut ediyorum.Durumunuz çok acil ise barter takası yöntemini araştırabilirsiniz.
tesekkur ederimbarter sistemini daha once hic duymadim takastan kastiniz baska biseyle takas etmekmi? benim urunleri nakite cevirmem lazim o sistemde bu mumkunmu guvenilirmi
Bende hiç kullanmadım, şükürler olsun ihtiyacım olmadı. Genellikle tekstil sektörü kullanıyor diye biliyorum.Özet olarak bildiğimi aktarayım,Barter sistemine dahil olan bir kuruluşa gidiyorsunuz ve elinizdeki ürünleri sunuyorsunuz ve istediğiniz rakamı belirtiyorsunuz.Kurum ürünleriniz hakkında araştırma yapıyor ve bir değer biçiyor, şayet sizin istediğiniz rakam o anki elde edilebilirlik rakamının altındaysa zaten kabul ediyorlar değil ise kendileri bir rakam belirleyip teklif ediyorlar.Rakam konusunda anlaşmanız halinde size "barter çeki" adında bir çek veriyorlar, yalnız bu çek ile banka tahsilatı vs. yapamıyorsunuz.Barter çeki ile alış veriş yapabileceğiniz, kısmi yada tamamını kullanabileceğiniz (barter sistemi içerisinde olan) kuruluşlardan ihtiyacınız olanı seçerek ilgili kuruluşta kullanabiliyorsunuz.Bana aktarılan bilgi kadarı ile hiç bir illegal yanı bulunmuyor bu sistemin, ancak dediğim gibi benim daha önce ihtiyacım olmadı ve kullanmadım, araştırmanızı tavsiye ederim.
arastirdim firmaylaada konustum uyelik icin 1000tl + kdv satacaginiz hersey icinde komisyon ekliyuorlar paranizida alamiorsunuz onun yerine biseyler satin aliyorsunuz pek mantikli bir sistem degim o yuzden malimi nakite cevirecek bir yontem ariyorum tesekkurler