Gönderen Konu: Kameranıza yansımayanlar  (Okunma sayısı 1470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Kameranıza yansımayanlar
« : Ağustos 21, 2016, 10:00:33 »
Selam,
Bazı anlar fotoğraflanır ya da videoya çekilir ve dönüp, bakılabilecek bir anı olur. Bunların bir kısmı burada da paylaşılıyor zaten. Yalnız bazı anlar vardır ki, sadece, belli süre akılda kalır ve sonra unutulur. İşte bu anları, olayları paylaşmak için bir başlık.

Örnek; Avm de, elinde alışveriş arabası ile gidenlere karşı, tam oradaki yaya geçidi üzerinde duran araç. Neden 3m önce durmadığı sorulabilir.

Toyota Club Türkiye

Kameranıza yansımayanlar
« : Ağustos 21, 2016, 10:00:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Kameranıza yansımayanlar
« Yanıtla #1 : Ağustos 21, 2016, 10:12:48 »
Zaten bizden başka trafik ışığına eğilerek bakan millet yokmuş hocam  :D illaki dibine sokulacağız yada geçeceğiz trafik lambasını  :asikadam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '15
  • 53 kere teşekkür etti
  • 90 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 21, 2016, 12:38:37 »
yani başlık bir bakıma bu tip olayları ifşa içeriyor..  :D
hep benim mi başıma geliyor böyle şeyler diye her sabah çıktığım trafikte düşünürüm. ama bundan sonra çekeceğim. hatta araç dvr ım gelirse malzeme bolca çıkar sesli .... anlatımlarla..  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #3 : Ağustos 21, 2016, 16:46:18 »
Zaten bizden başka trafik ışığına eğilerek bakan millet yokmuş hocam  :D illaki dibine sokulacağız yada geçeceğiz trafik lambasını  :asikadam:
Gerçekten çok ilginçleşiyor artık.
Bir yere dönerken, anayoldan keskin virajla çıkışvar. Önceden sinyal veririm ki arkadaki sol şeride rahat geçebilsin. Yine de, bir gün, sol şerit boşken, arkadan ve mesafe ile araç geliyor. Dönüş sinyalini vermiştim, yaklaşırken de yavaşladım, arkadaki sellektör ve korna. Düşününce anladım, Ecu bozuk arkadakinin, beşeri ecusü.

yani başlık bir bakıma bu tip olayları ifşa içeriyor..  :D
hep benim mi başıma geliyor böyle şeyler diye her sabah çıktığım trafikte düşünürüm. ama bundan sonra çekeceğim. hatta araç dvr ım gelirse malzeme bolca çıkar sesli .... anlatımlarla..  :lol:
Artık şart oldu aslında, hala neden opsiyon değil, anlamak güç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 21, 2016, 18:34:33 »
Türk olmak pazarda kaybolan çocuğu bulunca dövmek,yeni dökülmüş betona isim tarih arka camı kirli arabaya beni yıka yazmak.  Tanıdık görünce üzerine araba sürmek boyu yetmeyen merdivenle yükseğe çıkıp inerken basamak yoklamak,pil bitince çiğnemek tüp bitince sıcak su dolu leğene koyup sallamak. Trafikte ambulansın arkasına takılıp uyanıklık yapmak. Sola dönmek için orta şeritte durup trafiği tıkamak. Aracı kaldırıma koyup kendisi yolda yürümek korna çalınca tip tip bakma (özellikle bizim ilçe)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #5 : Ağustos 21, 2016, 19:14:24 »
Böyle değildi aslında ama örnekler de kötü olunca iyice yayıldı bu kaos yaratanlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 21, 2016, 21:23:27 »
Bende biraz önce bmw 7 gördüm alamancı. Azıcık hızlıydı resim çekemedim
Plakası
KA,AN 1993
Doğum yılım 93 :)
Buda böyle bi anımdır :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #7 : Ağustos 22, 2016, 12:03:01 »
İyi denk gelmiş. Fikir verir belki ilerisi için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #8 : Ağustos 26, 2016, 16:30:17 »
Geçenlerde, 150km lik mesafede, iki defa ağır taşıt lastik kaplama parçaları, büyük boyutta vardı yol üzerinde. Tehlikeli olabilecek şeyler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 26, 2016, 17:34:40 »
-Almanya'da otobanda 5 saat son gazda Mercedesleri, Bmwleri takip ederek gitmem. :)
-İtalya'nın Amalfi sahillerinde motosiklet sürücülerinin canlarına susamış şekilde virajlı ve gidiş gelişli olan, şerit çizgisi olmayan 2 aracın zor geçtiği yolda görmeden sollamaları, sağdan soldan teğet şekilde virajlardan dönerken bir anda spor yapan gerizekalı insanın çıkması ve son anda ona çarpmaktan bir hamleyle kurtulmam ve Allah'tan karşıdan gelenin olmaması, 40-50 km hızla gitmeye korktuğum öbür tarafı uçurumlu virajlı yollarda İtalyanların en az 80 yapması, deli kullanması.
-2 şeritli SuperStrada yollarında sürücülerin 3 şeritli yolmuş gibi gitmesi ve orta şeritin üstünden araç sollanması.
-Pisa-Parma'yı birbirine bağlayan parasız devlet yolunun dağdan geçmesi, 28 km.yi 1.5 saatte gitmem ve 2 ceylan, 1 tavşan, 1 yarasa ile yolda karşılaşmam, korkarak yolun hizasında kaçmaya çalışmaları.
-Türkiye'ye gelince park yeri bulmaya çalışmanın gerekmediğinin verdiği ve park ettikten sonra arabam çekilir mi derdinin olmamasının verdiği huzur.
-Vincin önünden kılpayı geçen korkusuz sürücü ve vinci kulağında telefonla kullanan operatör, memleketimden ayrı yaşayamam hissi. :D
-Kdz. Ereğli-Zonguldak yolundaki dağ geçidini çıkarken sollamaya çalıştığım rav4'ün mal sürücüsünün sollamamı hazmedemeyip gaza basması ve benim de küfürler savura savura son gaz yapıp geçmem, o beni geçmek istediğinde de aynısının karşılığını vermem.
-3 şeritli yolda, ortadaki şerit hakkının yokuşu çıkanda olduğunu bilmeyen okuş aşağı inerken sollama yapan gerizekalı sürücü ve ona sövüşüm.

Almanya, İsviçre' nin trafiğini, saygısını Türkiye şehirlerarası trafiğindeki ilk günümde aradım. Yorumsuz...
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.