Gönderen Konu: alternatör şarj dinamosu  (Okunma sayısı 3165 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür etti
alternatör şarj dinamosu
« : Ağustos 17, 2016, 22:32:57 »
arkadaşlar daha önce 1.33 life auris vardı bende 25 nisan 2016 tarihinde 1-4 dizelini aldım showroomda 1 adet 2015 dizel active skypack aksesuarlı vardı showroom aracını aldım 74.000 ytlye ama önceden 1000 km bakımına gittiğimdede söylemiştim hallettik dediler yine aracımda dün şarj sistemini kontrol edin yazısı çıktı yarım kontakta çıkıyor ve hız göstergesinde sarı ünlemli ibre çıktı aldığım bayi pendik dumankaya değiştirip yarın teslim edeceklerini söylediler servis görevlisine sorduğumda fabrikasyon hatada olabilir kronik problemden dolayıda olabilir dedi

Toyota Club Türkiye

alternatör şarj dinamosu
« : Ağustos 17, 2016, 22:32:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: alternatör şarj dinamosu
« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2016, 23:30:27 »
Geçmiş olsun. Bu tarz arıza ve değişimlerin ikinci elde hiç bir zararı yok. Garantili araba almanın mantığı da burada arıza yaparsa garantiden onarılsın diye. Boşuna insanlar sıfır garantili araba almıyor. 
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2016, 00:57:04 »
cevabın için teşekkürler abi ilk defa başıma geldi böyle birşey ondan kuşkulandım tekrardan teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2016, 06:27:52 »
baris bey mutlaka servis kaydi actirip arizayi oyle yaptirin pendik dumankaya kadar uc kaatci bir servis yok. egerki araciniz kusurlu ise servis kayitlarindan itiraz edip degisim talep edersiniz.
2.el durumuna gelincede iciniz rahat olsu hic bi sekilde olumsuz yonde sizi etkilemez sonucta sifir garantili araba garanti icin mecbur yetkili servise  gitmesi lazim.  bizim milletimiz 2. elde  yetkili servis bakimli diye ozellikle soruyor bu sizin icin bir avantaj. hakkinizda hayirlisi olsun insallah kisa zamanda sorun cozulur.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2016, 12:47:57 »
abi 17 ağustosta servise bıraktım arıza kaydı açılıp bugün teslim edicekler bana servis yetkilisi şarj dinamosunun 2500 lira olduğunu söyledi garantiden değişcek dedi daha öncede servis görevlisi bu sorundan dolayı corolla ve auriste değişim yapmış öyle dedi  dün parçanın siparişini verdiler hepimizin hakkında hayırlısı abi japon arabası olduğu için güvendim aldım ama sonuçta kul yapısı inşallah ne benim ne kimsenin başına böyle birşey gelir.birde abi 10.000 km bakımı geldiği zaman pendik dumankayadamı yaptırayım yoksa başka tavsiye edebileceğin toyota bayisi var mı? teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 18, 2016, 14:32:08 »
Bu araç showroomda aksesuarlı bi araba mıydı? Bu yüzden garantiden değiştirmeye gidilmiş olabilir. Ama ilk aklıma gelen acaba aküyü mü bitirdiler oldu
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2016, 19:57:03 »
evet kaan bey aksesuarlı garantiden değiştirdiler bugün aracı teslim aldım şimdide klima 29 dercedeyken sıcak üflemiyo soğuk üflüyo h1'de sıcak üflüyo yarın onun için götürcem ama ben bu işten birşey anlamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 20, 2016, 03:52:10 »
sans isi bu isler. japon arabasi sorunsuzdur derler genel anlamda oyle ama sizinkisi bence tamamen sanssizlik. birde sunu tam anlamadim sizin aldiginiz arac showroomda sergilenen aracmiydi? orada uzun sure sergilenen araclari daha sonra normaline gore biraz daha uyguna veriyorlar. o arabalarada gelen musteri surekli binip sagini solunu kurcaliyor bu yuzdende olabilir diye dusunuyorum.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 20, 2016, 03:54:47
10bin bakimi icin nereye gidersen git yapilan islem ayni sana tavsiyem ilk basta fiyat al gebze dumankayadan da fiyat ve pazarlik yap. bakim ucretini uyguna getirmek istiyorsan aracin yagini kendin goturup sarf malzeme istemedigini belirtirsen balata spreyi cam suyu enjektor temizleyici vs. gibi fiyat daha da dusuyor. ve ozellikle dumankaya pendikte aracinda degisen parca vs. oldumu eski parcayi mutlaka iste.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 20, 2016, 10:00:27 »
Arızalı parça garantiden değişiyor bu araca değer kaybettirmez . O mantıkla bakarsanız fren balatanız veya yag ve filtreler değiştiği zamanda aracın değeri düşmesi lazım . Araç değeri aracın dış aksamında olan hasar ağır hasarlarda değişen -  boya durumlarından yapılan işlemin boyutuna göre değer kaybı değişir .Onun dışından mekanik onarımlar değer kaybı yaşatmaz .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ağustos 24, 2016, 19:06:51 »
sans isi bu isler. japon arabasi sorunsuzdur derler genel anlamda oyle ama sizinkisi bence tamamen sanssizlik. birde sunu tam anlamadim sizin aldiginiz arac showroomda sergilenen aracmiydi? orada uzun sure sergilenen araclari daha sonra normaline gore biraz daha uyguna veriyorlar. o arabalarada gelen musteri surekli binip sagini solunu kurcaliyor bu yuzdende olabilir diye dusunuyorum.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 20, 2016, 03:54:47
10bin bakimi icin nereye gidersen git yapilan islem ayni sana tavsiyem ilk basta fiyat al gebze dumankayadan da fiyat ve pazarlik yap. bakim ucretini uyguna getirmek istiyorsan aracin yagini kendin goturup sarf malzeme istemedigini belirtirsen balata spreyi cam suyu enjektor temizleyici vs. gibi fiyat daha da dusuyor. ve ozellikle dumankaya pendikte aracinda degisen parca vs. oldumu eski parcayi mutlaka iste.
teşekkürler abi showroom aracıydı 2016'sı 80 bin fiyatı vardı ben 2015'ini active skypack aksesuarlıyı 74 bine aldım ilk aldığımda gözlüklük simetrik değildi bir tarafı daha çıkıktı ingiltereden hepsinin öyle geldiğini söylediler bizim millet karıştırmayı sever belki arabay inceleyenler yapmıştır diye bende kurcalamadım arabayı servisten aldım şu an sıkıntı yok çok şükür teşekkürler.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 24, 2016, 19:08:17
Arızalı parça garantiden değişiyor bu araca değer kaybettirmez . O mantıkla bakarsanız fren balatanız veya yag ve filtreler değiştiği zamanda aracın değeri düşmesi lazım . Araç değeri aracın dış aksamında olan hasar ağır hasarlarda değişen -  boya durumlarından yapılan işlemin boyutuna göre değer kaybı değişir .Onun dışından mekanik onarımlar değer kaybı yaşatmaz .
teşekkürler abi cevabın için