0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu akşam İnsignia'nın güzel bir özelliğini keşfettim.Telefon bluetooth ile multimedia ekrana bağlıyken eğer klimanız orta veya yüksek hızda çalışıyorsa,telefonunuza dışardan çağrı gelir veya siz birisini aramaya çalışırsanız sistem otomatik olarak Klima Fan Hızını alt seviyeye düşürüyor.Muhtemelen mikrofonda ses paraziti veya gürültü oluşmasın diye düşünülmüş çok iyi bir özellik Görüşmeniz bittiğinde klima fanı tekrar otomatik olarak görüşme öncesindeki ayarına dönüyor!
Geri vitese alınca müzik sesi kısılıyor mu abi ?
Kaan ne diyorsun sen ya Toyota forumda bu tarz şeyler söylenir mi gözünü seveyim... Biz konu açıyoruz,son model corollada arka cam otomatiği yok, çevirmeli açıyoruz diye.. Sen insignia da geri vitese alınca dikizler aşağı iniyor mu, müzik sesi kısılıyor mu diyorsun
Astra kullanıcısıyım.Astra böyleyse insignia nasıldır diyorum.Bence objektif olmak lazım o kadar kötü bir araç değil insignia. Avensis hakkında deneyimim olmadı.Hangi passatla karşılaştırıldı bilmiyorum ama VW CC,Bmw 5.28, s60 ,superb deneyimim oldu.Bunlar arasında en çok hayran kaldığım s60 idi.
Orçun bey, Astra hangi kasa, hangi motor kullanıyorsunuz acaba?