Gönderen Konu: 2016 Opel İNSİGNİA 1.6 CDTI 6 İLERİ OTO. ve 2014 Toyota AVENSİS 6 İLERİ DÜZ  (Okunma sayısı 7994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Bana da insignianin ic on konsol albenisi cok hos geliyor. Full versiyonlarda Passat gibi gosterge komple dijital sanirsam.  Hiz sabitleyici ve sinirlayicinin da sol basparmak ile kontrol edilmesi buyuk avantaj. Seytan iler de 1.6 T 170 bg versiyonunu al tup taktir bin diyor. 3 - 4 gundur bende 1.6 Dizel otomatik Astra kullaniyorum 1.36 bg lik gercekten motorun kuvvetli olmasi baska bir zevk veriyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Aalında yalıtım konusunu 2016 avensisle karşılaştırma imkanımız olsa daha net Sonuca ulaşırız. Gerçi yalıtım işinin 1cm daha kalın sünger den geçtiğini bilmeyen japonlar bu işe hala önem vermiyor nedense
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1410 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Bekir bey merhaba,
Emeğinize sağlık,teşekkürler.Tüm yazıları,yorumları dikkatlice okudum, başarılı bir inceleme ve karşılaştırma olmuş.
Selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Bugün 200 km İnsignia 2011 1.6T 180 bygr benzinli kullanma fırsatım oldu. Aracın debriyaj kavraması çok aşağıdaydı. Baska balata bitik ve sertlik o yüzden dedi. Kavramanın aşağıda olmasına takıldım. Ayarlat dedim ayarı yok dedi.Aracın ivlemesi güzel. Aracın yol tutuşu çok güzel, yalıtımı da çok başarılı. Ancak aracın malzeme kalitesi çok başarısız. 5 yılık araçta kol dayamalar konsolda bayağı soyulmalar var ona çok şaşırdım. fotoda çeker eklerim. Ancak bu kasada Astra direksiyon kutusu koyulmuş uyumsuz ve kutu bozuyor. Makyajlı kasanın kutusu daha iyi dediler.
Araç üst devirlerde güzel hızlanıyor. Ancak TSi motorun tepki vermesi daha başarılı geldi.  Devrini almazsa Turboyu önceden rampada devreye sokmazsan aracı yığdırıyorsun. 1.6 Dizel 136beygir daha başarılı verimli olacağını düşünüyorum. Çünkü dizelin tork değeri çok yüksek ve performanslı..Araçın sertliği kıvamında çok rahatsız etmiyor. Bir Passat konfor ve performans beklemeyin. Zaten bu araçtaki motor Corsa GTİ motoru kullanılmış. Sonradan motorun üstünde oynama yapılmış. 170 bygr daha verimli olabilir. Araç kesinlikle Avensisin kıyaslanacak araç değil. İç mekan olarak basık D araçlar gibi ferahlık nispeten daha az geldi. Tipine hastayım çok agresif ve sportif ve kesinlikle beyaz diyorum.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110524
  • Model Yılı: '06
  • 136 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
@Bekir Uğur  YAVUZCAN (29160)  abi SYNC tuşuna basarsan klima da her iki tarafın ayarını sürücü tarafından ayarlamış olursun  :tamam:

2013 2.0 130 bg 300 tork luk versiyonunu 4 ay kullanmıştım tadı damağım da kaldı  :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
Bu akşam İnsignia'nın güzel bir özelliğini keşfettim.
Telefon bluetooth ile multimedia ekrana bağlıyken eğer klimanız orta veya yüksek hızda çalışıyorsa,telefonunuza dışardan çağrı gelir veya siz birisini aramaya çalışırsanız sistem otomatik olarak Klima Fan Hızını alt seviyeye düşürüyor.
Muhtemelen mikrofonda ses paraziti veya gürültü oluşmasın diye düşünülmüş çok iyi bir özellik :tamam:
Görüşmeniz bittiğinde klima fanı tekrar otomatik olarak görüşme öncesindeki ayarına dönüyor!
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Geri vitese alınca müzik sesi kısılıyor mu abi ?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Bu akşam İnsignia'nın güzel bir özelliğini keşfettim.
Telefon bluetooth ile multimedia ekrana bağlıyken eğer klimanız orta veya yüksek hızda çalışıyorsa,telefonunuza dışardan çağrı gelir veya siz birisini aramaya çalışırsanız sistem otomatik olarak Klima Fan Hızını alt seviyeye düşürüyor.
Muhtemelen mikrofonda ses paraziti veya gürültü oluşmasın diye düşünülmüş çok iyi bir özellik :tamam:
Görüşmeniz bittiğinde klima fanı tekrar otomatik olarak görüşme öncesindeki ayarına dönüyor!
Abi senin bu dedigini toyota 2050 de gerceklestirir gibime geliyo malum sorunsuzluk.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
Bu araç alinacaksa Cosmo paketli ve adapdif süspansiyon ve Bose ses sistemli alınmali. Edition ve Cosmo arasında çok fark var hem görüntü hem donanım olarak.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 506 kere teşekkür etti

Malesef Kaan,geri vitese attığımda ses kısma gibi bir özellik yok.Belki üst paketlerde olabilir.
Ayrıca geri vitese her attığımda sinir bozucu olan Park Asistanın Ön Park Sensörü devreye giriyor ve gereksiz şekilde her yerde ötüyor,bunu engellemek için P düğmesine bastığımda bu sefer geri geri gidersem Arka Park Sensörleride susuyor ve engelleri görmüyor.
Bunu biraz mantıksız yapmışlar gibime geldi yada ben alışamadım!

Diğer bir konu bagaj kapağı.
Araba Kumandasının üzerindeki bagaj açma düğmesine 2 saniye basılı tuttuğumuzda bagaj kapağı kiliti kendi kendine atıyor ve bagaj en yüksek konumuna kendisi çıkıyor!
Çok büyük kolaylık!
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1410 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Avensis'in hakkını yemeyin geri vitese atınca tel gelse dahi ekrandan kamera görüntüsünü silmez :)
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi

Kaan ne diyorsun sen ya :) Toyota forumda bu tarz şeyler söylenir mi gözünü seveyim...  :lol:

Biz konu açıyoruz,son model corollada arka cam otomatiği yok, çevirmeli açıyoruz diye.. Sen insignia da geri vitese alınca dikizler aşağı iniyor mu, müzik sesi kısılıyor mu diyorsun  :rofl:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
Kaan ne diyorsun sen ya :) Toyota forumda bu tarz şeyler söylenir mi gözünü seveyim...  :lol:

Biz konu açıyoruz,son model corollada arka cam otomatiği yok, çevirmeli açıyoruz diye.. Sen insignia da geri vitese alınca dikizler aşağı iniyor mu, müzik sesi kısılıyor mu diyorsun  :rofl:
  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 506 kere teşekkür etti
Otopark sitesinin Opel İnsignia 1.6 CDTI Otomatik incelemesi.
(Eğer bu test inceleme ise,benim yaptığım ne oluyor merak ediyorum :islik:)
İyisimi bende bu oto test inceleme işine ufaktan giriyim bari :rofl:

Bu site bana göre eskiden çok daha objektif testler yapardı ancak şu anda test aracı alabilmek yada geleceğe dönük bazı kaygılar yüzünden sadece aracın özelliklerini sayıp ufak ufakta övgü veya eleştiri yapıp bırakıyorlar.
Kesinlikle Alman Araçlarının daha az eleştiri ile bitiriyorlar testlerini  :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
hort olacak ancak :) bence gömdüğünüz insignia avensisi cebinden çıkartır :) otopark testlerini halen izlerim bence olduğu gibi anlatılmış :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
Astra kullanıcısıyım.Astra böyleyse insignia nasıldır diyorum.Bence objektif olmak lazım o kadar kötü bir araç değil insignia. Avensis hakkında deneyimim olmadı.Hangi passatla karşılaştırıldı bilmiyorum ama VW CC,Bmw 5.28, s60 ,superb deneyimim oldu.Bunlar arasında en çok hayran kaldığım s60 idi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
Astra kullanıcısıyım.Astra böyleyse insignia nasıldır diyorum.Bence objektif olmak lazım o kadar kötü bir araç değil insignia. Avensis hakkında deneyimim olmadı.Hangi passatla karşılaştırıldı bilmiyorum ama VW CC,Bmw 5.28, s60 ,superb deneyimim oldu.Bunlar arasında en çok hayran kaldığım s60 idi.

Orçun bey, Astra hangi kasa, hangi motor kullanıyorsunuz acaba?
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
Orçun bey, Astra hangi kasa, hangi motor kullanıyorsunuz acaba?

1.6 h kasa essentia.(Comfort değil) Buna rağmen kalite hissi var.Ancak oyuncak gibi geliyor biraz :) O da sanırım ilk hb arabam olduğu için.
J ve K astralar daha iyidir diye düşünüyorum.İnsignia deneyimim yok ama tahmin sadece.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 15, 2017, 14:19:51
Ha benim dediklerim sadece konfor hissi ve özel hissetmek.Sorunsuzluk alanında her zaman japonlar tabi ki.2001 honda alan var 31 bin'e.Toyota keza o da sorunsuz.1 kuruş masraf etmeden bindim