0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangi üni?Ayrıca moralini bozmak gibi olmasın ama artık şirketler iş güvenliği uzmanı almak yerine iş yerinde ki personeli kursa gönderip ona aldırtıyor böylece iki işi birden tek kişiye yaptırıyor .
Merhaba abilerim liseyi bitirdim bu yaz çok şükür üniversite tercih dönemi geldi tercihlerimizi yaptık falan derken bugun iş sağlığı ve güvenliği bölümünü kazandığım açıklandı ama bölüm hakkında fazla bir bilgim yok iş olanakları nasıldır geliri iyimidir iş zorlumudur tarzında olayları bilmiyorum bu konuda beni aydınlatabilcek daha önce bu bölümü okuyan veya bir tanığı okuyan bitiren abilerim varsa bölüm hakkında bildiklerini bana anlatabilirlermi teşekkürler
Burak kardeşim,Öncelikle hayırlı olsun. İş Sağlığı ve Güvenliği günümüzde şirketler tarafından mutlak ihtiyaç duyulan iş alanlarından birisi. 01 Temmuz 2016 tarihinden itibaren İş Güveliği Uzmanı çalıştırma 50 kişiden fazla iş çalıştıran az tehlikeli iş yerlerinden itibaren zorunlu hale geldi. Şu anda üniversitelerin senin de kazandığın bölümlerinden mezun olan İSG Uzmanı sayısı yetersiz olduğundan kurslar ve sınavlar ile mühendis, mimar, teknikerler arasından karşılanmaya çalışılıyor. Senin gibi dinamik genç İSG Uzmanlarına sektörde ihtiyaç çok olacaktır. Kendini de geliştirecek olursan işsiz kalmazsın. C Sınıfı İSG Uzmanları 2000, B Sınıfı İSG Uzmanları 4000 ve A sınıfı İSG Uzmanları 6000 Tl civarı ücretlerle iş buluyor. Sen mezun olunca C Sınıfından başlayacaksın. Üç sene sonra B sınıfına geçebilirsin. Önemli olan kendini yetiştirmen ve çalışman. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
bölümü araştırdım tercihlerimden önce herkes iyi falan dedi ama cidden bu bölümle ilgili fazla kaynak bulamadım sivil savunma ve itfaiyecilik okuycaktım bunuda eğer orası olmassa diye açıkta kalmıyım diye yazdım kesin gelicek biyerdi çünkü başka yerlerde yazdım ama burasını kazanmışım içimi rahatlattınız hepiniz çevremde bu meslekten hiçbişey olmaz tarzı yorumlar geldi biraz olsun rahatladım
işini iyi yapıp gayret gösterdikçe her meslekte iyi kazanırsın maddi olarak,fotoğrafçılık olarak da dışarıdan yine bitirdikten sonra 2.üniversite programları var onları okursun
2004 Kocaeli Üniversitesi, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği bölümü mezunuyum.Devlet Hava Meydanlarında ARFF Memuru olarak görev yapamktayım.Bundan daha güzel bir meslek bulduğum için şükürler olsun.
Bende bu yil 2 yillik Isg bolumunu bitirdim.Sorun varsa alabilirim kardeşim.Çerkezkoy kampusu mu bahsettigin yer.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen abi çerkezköy ama şuan veliköye taşınmış kapaklıda oturuyorum hergün gidip gelicem oraya şuan bu meslek üzerinemi çalışıyosun