0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Amasra'ya tatile gitmiştim. Öğle 12 gibi aracım çalışmadı, etraftakiler bu aracın gece boyunca farı yandı dediler. Gece farı açık kalmış ve aküsü boşalmış. Etraftaki bir adam tanıdığını çağırdı ve bi akü şarjına 50 tl verdim. Nasıl oluyor anlamadım, bu aracın farına ben hiç dokunmuyorum auto modunda kendi yanıp kendi sönüyor. Kontağı kapatıp kapıyı kapattığımda kendi sönüyordu. Nasıl olmuş olabilir bu iş?
auto konumunda oluyor boyle sikintilar.
Akü sanayide full şarja mı takıldı. Yoksa aküden mi çekildi? Aküden çekildiyse 50 lira nedir abi Şehirdışından mı gelmiş usta. Biz hayrına el atıyoruz bu işlere.Ustada gelse Ha gönlünden ne koparsa diyor, 10-20verirsin o kadar.
auto konumunda oluyor boyle sikintilar. ustada akuyu sokup sarja mi bagladi yoksa kablo ile takviye yapmaya 50 tl mi aldi ? eger oyleyse yuh be kardesim harbiden insafsizmis baktiki tatilci yolda kalmis firsattan istifade etmis.
yahu bizim 2015 model 1.33life da kontağı kapatıp kapıyı kilitlediğimde bile yanan farlara ben hala anlam veremiyorum.. neyse.. benim yazmak istediğim Anadolu nun bağrından çıkmış canım Amasyalı yardımsever ölü sever vatandaşımın 50tl alması.. yahu istanbulda kışın evin önünde araç çalışmadı aklıma 4yıldır değimeyen akü geldi. hemen taxi durağını aradım geldi aküye takviye yaptık at bişe abi dedi 5tl duraktan kapıya yazdıysa verdim (normalde ordan eve taximetre bile açmazlar) Allah razı olsun dedik işimize gittik.. ki heryer kar olmasa nerde olsa birisi durup takviye yapar yaa.. Bu mudur Anadolu ateşi.. 50tl nedir..
Far açık buzeri yok mu sizin araçta diyeceğim, auto konumunda çalışmaz falan diyeceksiniz şimdi Cehaletimi hoşgörün. 1998 modelden daha yukarı çıkamadık daha.
Nasıl yani? Bende hep Auto da kullanıyorum hatta uzun bir zaman kısalar parklar nasıl yanıyor bilmiyordum Kontak açık olması lazım Auto modu sadece kısaları yakıyor çünkü, kontak kapalı ise kısalar yanmıyor ki
abi sinyal kolu saga veya sola takili kaldigi zaman farlar acik kaliyor ya o yuzden dedim.
Toyota nin neden sorunsuz oldugunu simdi daha iyi anliyorum 😂😂😂GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcıları SAF mı diyon yani