0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim araç şuana kadar gördüğüm en çok yakanlardan. O bile uzun yolda 9.75 litre lpg yaktı, bu da 20 kuruştan az. Tabi 110 km/sa in üstüne çıkmadım. Yoksa deli gibi içiyor.
260000'de komple motor yapıldı 18000 km falan oldu motor yapılmadan önce çok az yakardı yapıldıktan sonra arttı 10 litrenin altına düşmüyor. Genelde 90/110 arası kullanırım.
Şartlar uygun olsa 3000 motor üzeri atmosferik alır keyfime bakarım...
Turbo candır,gerisi heyecandır.
Abi Tsi ile simdilik keyfin yerinde anlasilan. Insallah uzun sureler kazasiz belasiz kullanirsin.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MEHMET AKIN (32918) Aynen kardeşim,hep beraber inşallah,(ŞİMDİLİK DERKEN)
Şu Fiat ın tjet motorları hoşuma gidiyor hiç kullanmadım kullanan arkadaş yorumları çok iyi tsi tokatladıklarını ve lpg ye çok iyi uyumlu olduğunu söylüyorlardı. Avensise 1.6 150hp 280nm civarı tjet motor muadili motor üretseler hoş olur. Onun dışında ecoboost benzin düşmanı Tsı kronik bazı sorunlu serileri var ama f/p ürünü sanki
bence tjetler tsi tokatlayamaz veya tsiların yarışta olduklarından haberi yoktur zaten fiat piyasada çok fazla değer kaybeden bi marka
Burak fiat in deger kaybettigi vs yok. Fiatta ucuz alinir ucuz satilir mantigi mevcut. Ilave Bakimlari dahi neredeyse yari fiyatina daha ucuz. Ha sifir alirmiyim zor. Ama saglam indirim ve faizsiz kredi veriyor vs o nedenle de tercih edilebilir. Tokatlama kismina gelince de fabrika verileri ne diyorsa onu baz almak lazim gerisi kisinin soforlugune kalmis.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi bizim köyde halamın fırını var 2013te 0doblo alındı oraya geçen yıl satılmak istendi bayı 25000tl verdi bizim 2002 corolla o kadar ediyo 2013 model arabaya 25000 verdiler sıfırları ne kadar bilmiyorum ama 2013model arabanın değeride 25000tl değildir bayi az veriyo normal kullanıcıya 30 35e anca satılır bu araba ama yine modeline göre düşük fiyattan gidicek