0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan bey aynı sorunu 1.4 corolla 2003 aracimda ben de yaşıyorum bir kaç ustaya gösterdim elektrikci bütün tesisatı kontrol etti sorunu bulamadılar nihayetinde beyinci beyin degismesi gerekiyor dedi sogukken çalışıyor 20 dk çalışıp isindiktan sonra calismiyor tamir de edemediler. Şu an çıkma veya sıfır beyin arıyorum. Parça sıkıntısı var. Henüz bulamadım
Lovato marka lpg var tolga bey
Vanayı kendim kapatabilirim heralde değil mi? Yarın deneyeceğim inşaallah çözülür lpg den kaynaklandığını mi dusunuyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar . 2006 model 1.4 dizel mmt sanziman corolla aracim sicakken calismiyor. Sogukken tek marsda aliyor. Sol altta dişli içerisinde ünlem işareti yanan sanziman Ariza lambasi yanik oluyor calismadiginda. O sönünce calisiyor. Servise ve bi suru elektirikciye goturdum sorunu cozemediler. Daha önce boyle bir sorun yasayan varmi ? Şimdiden teşekkürler.
Hayırlı günler tolga bey. Dediğiniz gibi aracın tupunu v anadan kapattım iki gündür benzinde kullanıyorum. Bugunde 40 km uzun mesafe yaptım kapattım ve tekrar sıcak ol masina rağmen çalıştı. Tavsiyeniz işe yaradı Teşekkürler. Şimdi ne yapmam lazım yardimci olursaniz sevinirim.