Merhaba arkadaşlar,
Ebaydan bir ürün aldım yaklaşık 2 ay gelmedi. Bende para iadesi istedim, satıcı parayı iade etti. Para iadesinden yaklaşık 1 ay sonra ürün geldi. Ben satıcıya parasını göndermek istiyorum ama bildiğiniz üzere Paypal Türkiyeden bu mümkün değil. Bende satıcıya mesaj attım dedimki ürün geldi, paranızı ödemek istiyorum ancak paypal Türkiyedeki faaliyetlerini durdurduğundan bunu yapamıyorum. Bunun yerine ben sizden aynı ürünleri tekrar alayım, ödemeyi yapayım ama siz bana ürünleri göndermeyin dedim. Ödemeyi artık paypal ile değil kredi kartı vasıtasıyla yapmayı planlıyorum. Ama satıcı paypaldan başka ödeme sistemi kullanmıyoruz gibi bir şey dedi anlaşamadık. Mesajlar aşağıda benim yazdıklarım biraz kara düzendir kusura bakmayın.
Bu durumda ne yapabilirim ?
Mesajım:
Merchandises which ı purchased is arrived. I can't send directly money because Paypal stopped cash money in Turkey. Alternatively, ı ll buy merchandises which is the same price from your shop but ı don't want merchandises. So ı ll pay my debt. Ok ? I am wait. Your answers ?
Satıcının cevabı:
Thanks for your business. Could you kindly use other paypal to pay for us ?
Appreciated if you can pay back the money to us.
1) Could you please pay to our paypal account?
toymodel555@hotmail.com
2) After payment, please give us the following information to check the payment.
Unique Paypal Transaction ID?
Amount?
Any further problems please let us know.
Mesajım:
Please check in:
https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/homeNot a different payment method.
1- I am same items buy it again.
2- Complate the payment.
3- You don't send the items.
4- Ok ?
Satıcının mesajı:
Sorry, we ONLY accept PAYPAL.