Merhaba aracıma gündüz led farları taktım. Kabloları direk kutup başlarından alıp bağladım. Motor çalışmazken ve rolantide hiçbir problem olmadan çalışıyor ancak gaz verdiğimde ledler çok fazla ışık dalgalanması yapıyor. Bu dalgalanmayı nasıl önleyebilirim elektronik bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasada çokca bulunan rahatlıkla temin edebileceğiniz bir adet minir ole sorunu çözer voltajı başka bi yerden alın bağlantı şemasını netten bulabilirsiniz.
Direk akuden baglanti yapip araya role koymadiginiz için arac calisirken gaz verince sarj dinamosu akuye fazla elektrik gönderiyor. bundan dolayi sizin ledler dusuk vat oldugu icin hemen daha fazla yanarak tepki veriyor.
Akadaşlar cevaplar için teşekkürler. Bu rolelerin çeşitleri var mı? Varsa hangilerinden almalıyım? Otoelektrikçikerde bulabilir miyim?
Akadaşlar cevaplar için teşekkürler. Bu rolelerin çeşitleri var mı? Varsa hangilerinden almalıyım? Otoelektrikçikerde bulabilir miyim?
Oto elektrikciye giderseniz hemen halleder.
Oto elektrikçilerde bulduğunuz rölelerin tamamı olur genelde. Örnek:
Teşekkürler
Role taktırdım ve sonuç yine aynı dalgalanma gitmedi. Bana lazım olan zamazingo Enerjiyi alacak içinde deşolayacak ve sabit bir akım verecek. Bunu nasıl sağlarım?
Role taktırdım ve sonuç yine aynı dalgalanma gitmedi. Bana lazım olan zamazingo Enerjiyi alacak içinde deşolayacak ve sabit bir akım verecek. Bunu nasıl sağlarım?
Ledler park veya farlaramı bağlı. Aküden direk bağlamaya gerek yok o kadar yük çekmez. Voltaj kaynağını değiştirin. 55 amper dinamoya 40 amper role çok dayanmaz . Ben bu şekil sis bağladım sorun yok.
Hocam teşekkür ederim ben anlamadım ama elektrikçime göstereceğim. Ledleri direk aküye bağladım
Aküden başka bi yere bağlayın sorun çözülür.
Çakmaklık olur mu hocam?
Çakmaklıktan ziyade sigorta kutusundan elektrik alın,aküye bağlı kablonun _ ucu şaseye + ucuda sigorta kutusuna bağlayın rolede aynı dursun.
Tamam hocam Teşekkürler yarın deneyeceğim