0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Masallah cok guzel olmus kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin.El freni tusu bi gario gibi geldi bana fitograftan mi oyle cikmis?Camlarda film var krom cam citasi taktiniz mi oldu sana advanceDaha sonra bi sis fari ve bagaja spoyler aha sana premium Bu renk korolla cok hosuma gidiyor iyi gunlerde kullanin aracinizi
maaşallah yakışmış . başarılı bir çalışma olmuş. güle güle kullanın. bende vites çerçevesi ve küllük kısmına yaptırmak istiyorum ama araç beyaz içi krem nasıl durur bilemedim ? . sanayide kaça boyattınız ?
Gayet başarılı :-) Jantlarınızla da mı servisten aldınız?E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracınız çok güzel güle güle kullanın Bardaklık ve vites çerçevesini nasıl söktünüz ? Bugün zorladım biraz ama kırılacak gibi oldu bıraktım.Plasti-dip ile kaplamayı düşünüyorum ben de.
Vites çerçevesini bende değiştirmiştim, çerçevenin alt kısmından elinizle veya ucu sivri olmayan bir cisim ile biraz kanırttığınız zaman tırnakları kurtuluyor, yenisini de kolayca takabiliyorsunuz.