0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
manual vitesden otomatil vitese gecince otomatik vites gecişleri esnasında oluşan HIIRNNN HIRRRNN gibi aşırı gaza basma seslerine hala alışamadımelle vitesde bu şekilde bir ses sebep olmadan vites gecişi yaptıgımdanotomatik vitesin bu acayip sesine alışamadım
EVET sıfır, siparis uzerine ispanyadan geldi 3 hafta bekledimsanırım otomatik vites geciş noktasına kadar devir yukselmesi yuzunden3000 devir ustunde vites atmazsanız nasıl ses yaparsa anca vites yukselincebu ses kesiliyor. 17 sene manuel vitesden sonra otomatik vitesdeki bu devir sesinealışmak zor olacak sanırım. Gecen biri bana dediki 30003500devir gibi bir yerde ayagını1 sn gazdan cek vites kendinden gecer ... cok mantıklı gelmedi bana.sizler bu otomatik vites gecis sesine ne kadar surede alıştınız
yani kullanıma göre mi kendini duzenliyor bu yarisler, allahım ya ne bu bide matlab da yakıt-oksijen modellemesi felan yapıpbana cıktısını verse ufukman ciddimisin ?? 10-15 gune kadar tatile cıkacam bakalım uzun yoldabana ne suprizleri olaca arkadaşın1.33 Style Red Multidrive S benim model , 58500 e aldım tanıdık sayesinde (benim corsayı 35000 e aldılar)